Fostul preot englez căsătorit cu un român îşi cheamă soţul lângă el, deşi s-au separat: „Vrea să mă mai vadă o dată înainte să moară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă îi merge bine alături de spaniolul Jeronimo Jesus de Vega, tânărul gay Florin Marin (24 de ani), cunoscut pentru relaţia pe care a avut-o cu fostul preot englez Philip Clements (79 de ani), nu poate sta departe de soţul său. Acesta din urmă este bolnav şi l-a rugat pe Florinel să îi dea şansa să îl mai vadă o dată înainte să moară.

Din luna octombrie, Florin Marin, alias „Florinel de la Vişina“, se iubeşte cu un bărbat de origine spaniolă, pe nume Jeronimo Jesus de Vega (48 de ani). În acte românul este căsătorit (încă) cu Philip Clements, fost paroh în oraşul Eastry, din Kents, Marea Britanie. 

L-a convins cu un cadou

Ca să îl convingă să zboare în Anglia, fostul preot i-a promis un cadou lui Florinel. "Plec pe 14 decembrie la el, pentru că e bolnav. A început să îi curgă sânge de la o venă de la inimă. Doctorii i-au spus să se opereze, dar el a refuzat. Când a auzit că mă duc la el, parcă a înviat. Nu se mai simte rău şi abia aşteaptă să mă vadă. Mi-a cumpărat biletele de avion. O să stau la el trei zile. M-a rugat să mă mai vadă o dată înainte să moară. Mă iubeşte foarte mult. Am mai vorbit cu el, dar de câteva zile mă sună în zilnic, mă căpiază", spune Florin Marin.  

image

Fostul preot nu crede în idila soţului său. "I-am spus că nu mai e nimic între noi, că am o altă relaţie. Nu crede că sunt cu cineva. El mi-a spus că vrea să divorţeze, dar nu am vrut eu".

Actualul partener al lui Florinel este patron. Deţine trei restaurante în Spania şi-l răsfaţă pe dâmboviţean cu bani şi cadouri scumpe.

"Am avut ceartă mare cu spaniolul. Nu voia să mă lase, dar i-am spus că oricum mă duc. Dacă se supără nu are decât, pentru că bărbat oricum găsesc".

Iubitul spaniol a apucat să vadă România şi se declară încântat de ţara noastră.

Fostul preot Clements El şi-a vândut casa dint oraşul Kent şi a cumpărat un apartament în Bucureşti, în valoare de 100.000 de euro, apoi l-a plimbat în vacanţe, i-a cumpărat haine şi genţi lui Florinel. 

În septembrie s-au separat, după ce fostul preotul, spune Florinel, l-a altoit în căminul conjugal.

Florinel spune că relaţia lor a fost mai tot timpul tensionată şi că Philip Clements era şi gelos, dar şi violent. 

PE ACEEAŞI TEMĂ: 

Povestea românului care pleacă în Anglia să se însoare cu un preot de 78 de ani. „În România nu se acceptă o relaţie ca a noastră, dar e ţara plină de cupluri gay“ 

 

Un tânăr român, în atenţia presei londoneze după ce a decis să se căsătorească cu un preot de 78 de ani

 

Probleme în paradis pentru cuplul gay format dintr-un român de 24 de ani şi un fost preot britanic de 78 de ani

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite