Poliţia Locală Târgovişte a adunat de pe străzi mai multe persoane fără adăpost

0
Publicat:
Ultima actualizare:
actiune Poliţia Locală

Mai multe persoane fără adăpost, care dormeau sub cerul liber, au fost adunate de pe străzile din Târgovişte de către Poliţia Locală şi duse în adăposturile Primăriei.

„Pe fondul atenţionărilor meteorologice de ninsori abundente, în data de 11.01.2021, Poliţia Locală Târgovişte a desfăşurat o acţiune preventivă, ce a vizat în principal ordinea şi liniştea publică, identificarea persoanelor fără adăpost, precum şi respectarea normelor de circulaţie de către conducătorii auto.

Au fost verificate locurile cunoscute în care oameni ai străzii se adăpostesc de obicei pe timpul nopţii. 

Au fost identificate 3 persoane care, în urma solicitării poliţiştilor locali şi a reprezentanţilor D.A.S., au refuzat categoric să meargă în Centrele Sociale pentru a-şi petrece noaptea”, a preciazt Poliţia Locală.

În cadrul acţiunii, au fost constatate 7 contravenţii, sancţionate cu amendă în valoare de 1.680 lei şi 4 avertismente scrise, pentru nerespectarea regulilor de circulaţie pe drumurile publice şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Imagine indisponibilă

„Tot în cadrul acţiunii, a fost depistată şi identificată o persoană de sex masculin, M.S., în vârstă de 55 de ani, în stare avansată de ebrietate, pe carosabilul străzii Magrini. Aceasta a fost condusă la domiciliu şi predată membrilor familiei. Poliţia Locală Târgovişte vă informează că astfel de acţiuni vor continua la intervale aleatorii de timp, în scopul prevenirii faptelor antisociale şi asigurării unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică în municipiu”, mai arată Poliţia Locală.

Sesizările pot fi transmise telefonic la numerele: 0245 921/ 0731 327 436/ 0785 212 904.

Imagine indisponibilă
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite