Peste 200 de poliţişti vor patrula pe străzi, în Dâmboviţa, în perioada sărbătorilor pascale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ipjdb

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte şi siguranţă de Sfintele Sărbători de Paşte.

În acest sfârşit de săptămână, când se sărbătoresc „Sfântul Gheorghe” dar şi Paştele Ortodox, zilnic, peste 220 de poliţişti vor fi în stradă. 

Vor fi angrenaţi poliţişti de la investigaţii criminale, ordine publică, rutieră, arme, explozivi şi substanţe periculoase, precum şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, precizează IPJ Dâmboviţa.

Sâmbătă seara şi duminică, o atenţie deosebită va fi acordată siguranţei cetăţenilor în zona lăcaşurilor de cult, unde au fost suplimentate dispozitivele pentru menţinerea ordinii publice.

„De asemenea, pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave, peste 30 de poliţişti de la rutieră vor acţiona zilnic pe drumurile publice, în zona lăcaşurilor de cult, pe principalele artere din zonele turistice şi pe traseele de acces către aceste zone. Pe lângă prezenţa activă în stradă, poliţiştii vor folosi 12 echipamente de supraveghere a traficului şi pentru măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor. Pentru prevenirea implicării în evenimente negative, vă recomandăm să adoptaţi măsurile minime de siguranţă pentru protecţia bunurilor personale, sa fiţi responsabili si să respectaţi cu stricteţe normele de convieţuire socială. Semnalaţi orice situaţie de pericol la numărul unic de urgenţă 112”, mai spun oamenii legii.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Calea Luminii, o ediţie aşteptată. Au fost aprinse 2021 de lumânări. „Să ne dea Dumnezeu sănătate” FOTO

 

Calea Luminii din Săptămâna Patimilor ajunge la a 19-a ediţie

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite