Ororile la care a fost supusă o româncă plecată la muncă în Italia. Violată, sedată, bătută şi obligată să-i mănânce fecalele „stăpânului”: „Nu meriţi să trăieşti!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un caz terifiant, care îi are drept protagonişti pe doi români, a îngrozit Italia. Un bărbat din localitatea dâmboviţeană Găeşti a oripilat presa din Italia, după ce a violat o româncă de 42 de ani, pentru a o obliga să se prostitueze. De parcă nu ar fi fost de ajuns, bărbatul în vârstă de 30 de ani a urinat pe femeie şi a bătut-o, înregistrând totul.

„Tu nu meriţi să trăieşti. Ori te prostituezi, ori mori!”, i-ar fi spus Alexei Florea femeii. Femeia plecase în străinătate pentru a câştiga bani. Este căsătorită şi are doi copii. Nu s-a gândit, însă, că în Italia va da peste un bărbat de 30 de ani, de fel din Găeşti, judeţului Dâmboviţa, pe numele său Alexei Florea. Acesta a obligat-o să se prostitueze şi şi-a bătut joc de ea în toate felurile.

image

Întâmplarea s-a petrecut în Nardo, un oraş din regiunea sudică Lecce. 

Chinuri inimaginlbile

Corrieresalentino.it precizează că femeia a fost pur şi simplu sclava bărbatului. Alexei i-a tăiat părul, a bătut-o numai cu perna peste faţă, pentru ca vecinii să nu îi audă ţipete de durere. I-a administrat calmante pentru a o slei de vlagă şi apoi o viola, urina pe ea şi o bătea cu o cârjă de lemn. De asemenea, o obliga să îi mănânce fecalele. Totul, pentru că femeie nu avea de gând să devina sclava lui.

Victima a îndurat zile îndregi acest calvar, doar pentru a nu fi omorâtă de agresor. La sfârşitul săptămânii trecute, desculţă şi plină de vânătăi, a reuşit să scape din casa în care o ţinea sechestrată violatorul şi s-a dus la poliţie, unde a spus totul. Când a văzut că femeia a dispărut din locuinţa sa, şi-a dat seama că se va duce la poliţie şi şi-a făcut bagejele. Nu a apucat, însă, să fugă, fiind prins la timp de oamenii legii din Italia. Avea strânse lucrurile în valiză şi 3.000 de euro în portofel.

image

Victima este acum internată într-un spital din Italia, în timp ce agresorul se află în arest preventiv, tot în Italia. Alexei Florea este acuzat de viol şi sclavie şi riscă mulţi ani de închisoare. 

El nu a recunoscut acuzaţiile, dar agenţii au strâns probe din locuinţa sa, inclusiv un stick USB pe care, se pare, agresorul a pus filmările în care o chinuia pe femeie.


IPJ Dâmboviţa nu a putut confirma, până acum, dacă Alexei este cercetat în vreun dosar. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite