O zi până la concertul lui Tudor Gheorghe, de la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu certitudine cea mai de succes serie de spectacole iubite de publicul român din ultimii ani este seria ”Anotimpurilor poeziei româneşti” a Maestrului Tudor Gheorghe. Şi dacă fiecare anotimp a fost celebrat alături de mii şi mii de spectatori din toată ţara în toţi aceşti ani a venit vremea să putem sărbători toate cele patru anotimpuri, printr-un regal unic oferit de Maestrul Tudor Gheorghe publicului spectator.

Concertul ”Anotimpurile Mele” va avea loc luni 29 septembrie 2014, cu începere de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte, iar biletele s-au pus deja în vânzare la Agenţia sălii de spectacole.

Prin varietatea tematică, prin perfecţiunea stilistică, prin frumuseţea exprimării atâtor sentimente umane, poezia românească n-are nevoie de artificii spre a fi pusă în valoare în toată splendoarea ei. Dar într-o vreme când e citită din ce în ce mai puţin, m-am gândit că n-ar strica s-o îmbrac într-o haină de gală şi s-o ofer spre admiraţie la cât mai mulţi degustători de frumos. Aşa au apărut pe rând cele patru anotimpuri ale poeziei româneşti cântate în acompaniamentul unei orchestre simfonice şi a unui cor academic. Fiecare ”anotimp” având cum e şi normal, ritmul şi culoarea lui. În fiecare spectacol, fie Primăvara, fie Toamna, Vara sau Iarna, sunt presărate bijuterii poetice sau muzicale", a spus Tudor Gheorghe.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite