O tânără de 20 de ani a fost reţinută pentru că ar fi lovit cu vătraiul o adolescentă de 16 ani

0
Publicat:

O tânără de 20 de ani, din comuna dâmboviţeană Voineşti, a fost reţinută de poliţişti, după ce ar fi lovit cu vătraiul o fată de 16 ani, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Echipaj de poliție. FOTO Poliția Română, Facebook
Echipaj de poliție. FOTO Poliția Română, Facebook

Minora lovită a ajuns la spital pentru acordare de îngrijiri medicale, potrivit Agerpres.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Voineşti, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au reţinut pentru 24 de ore o tânără de 20 de ani, din comuna Voineşti”, precizează Dâmboviţa.

Conflict spontan

Tânăra de 20 de ani este cercetată în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

„Din investigaţiile efectuate a reieşit faptul că, în dimineaţa zilei de 2 decembrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat la domiciliul din comuna Voineşti, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic cu un obiect metalic (vătrai) o minoră, de 16 ani", explică IPJ Dâmboviţa.

Agresoarea va fi prezentată magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Amintim că, în urmă cu câțiva ani, Poliţia  a anchetat familia unei minore din comuna buzoiană Bozioru, după ce copila a ajuns cu răni grave la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. Fata avea contuzii craniene grave, provocate cu un vătrai. 

Un alt caz este cel al unui copil de 6 ani, din Govora, bătut unchiul său cu un vătrai încins.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite