Minoră internată în stare gravă la Urgenţe, după ce a fost bătută cu vătraiul de propriul tată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia anchetează familia unei minore din comuna buzoiană Bozioru, după ce copila a ajuns cu răni grave la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. Elena Aurelia, în vârstă de 8 ani, a suferit contuzii craniene grave, provocate cel mai probabil cu un vătrai. Primele indicii îl arată pe tatăl fetei ca fiind autorul agresiunii.

Fapta s-a produs în cursul zilei de miercuri, în gospodăria familiei Grigore, din comuna Bozioru. 

Copila a mers la şcoală, în această dimineaţă, iar rănile şi urmele de sânge le-au dat de gândit mai multor persoane din şcoală, inclusiv învăţătorului fetei. Martorii spun că fata avea răni înfundate, în zona capului, iar în timpul orelor, avea stări de rău. Au sunat imediat la 112 pentru a chema Poliţia şi Ambulanţa.

Fata a fost preluată de echipajul de Ambulanţă din Pătârlagele şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău.  Poliţia a început o anchetă, mai ales după ce mai mulţi vecini au declarant că tatăl şi-a făcut un obicei din a-şi lovi copilul în mod brutal.

Conform unora dintre săteni, agresorul pare că ar avea probleme psihice grave. Nu are un diagnostic în acest sens pus de specialist. Mama fetei este însă diagnosticată cu oligofrenie de gradul 2. Protecţia Copilului va analiza cazul, pentru a stabili dacă va decide sau nu decăderea din drepturile părinteşti a celor doi soţi iresponsabili.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite