Moartea culturistului Cătălin Ștefănescu, descrisă drept „misterioasă” în presa din Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moartea campionului național și balcanic la culturism, Cătălin Ștefănescu, din Târgoviște, care avea vârsta de 30 de ani, a atras atenția și presei de peste hotare. Au tratat subiectul jurnaliștii din Marea Britanie, Spania sau Franța.

Cătălin Ştefănescu

„Campionul la culturism Cătălin Ştefănescu, în vârstă de 30 de ani, a murit după ce s-a înecat în mod misterios într-un lac de mică adâncime în timpul unei partide de pescuit în România” notează dailymail.co.uk

Polițiștii efectuează acum cercetări pentru a stabili ce a cauzat culturistul să se înece în lac.

Reprezentanții Poliției Județene Dâmbovița au declarat într-un comunicat: „Poliția a fost sesizată de administratorul unui lac despre o persoană decedată. La sosirea la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 30 de ani, în timp ce pescuia pe un lac din Lazuri, fusese găsit înecat. Sunt în curs de desfășurare anchete pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului”.

Ștefănescu, care a reprezentat România la categoria Culturism Clasic peste 180 cm, s-a clasat pe primul loc la 80 kg la Campionatul Național de Fitness și Culturism.

Cătălin era și antrenor de fitness în orașul său natal, Târgoviște. El a lăsat în urmă o soție și o fiică de câțiva anișori.

Cătălin Ștefănescu a murit, duminică, după ce s-a înecat în mod aparent absurd într-o apă de doar un metru adâncime, în lacul de la Lazuri, comuna Comișani, din județul Dâmbovița.

Cătălin Ștefănescu se afla la pescuit cu un alt prieten, care l-a lăsat singur pentru a merge să ia ceva de acasă. Când s-a întors, nenoricirea se produsese. Ctălin avea o soție și o fiică.

Anchetatorii spun că sportivul s-a înecat în apa de doar un metru, motiv pentru care cred că acestuia i s-a făcut rău și s-a scufundat. Se pare că sportivul suferea de epilepsie și chiar în acel moment ar fi suferit o criză.

image png
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite