Culturistul român care s-a înecat în apa de numai un metru ar fi suferit de o boală ce i-a provocat o criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Ștefănescu, campion național și balcanic la culturism și antrenor, a murit, duminică, după ce s-a înecat în mod aparent absurd într-o apă de doar un metru adâncime, în lacul de la Lazuri, comuna Comișani, din județul Dâmbovița.

Cătălin Stefănescu. FOTO Facebook
Cătălin Stefănescu. FOTO Facebook

Cătălin Ștefănescu se afla la pescuit cu un alt prieten, care l-a lăsat singur pentru a merge să ia ceva de acasă. Când s-a întors, nenoricirea se produsese. Ctălin avea o soție și o fiică.

Anchetatorii spun că sportivul s-a înecat în apa de doar un metru, motiv pentru care cred că acestuia i s-a făcut rău și s-a scufundat. Se pare că sportivul suferea de epilepsie și chiar în acel moment ar fi suferit o criză.

Cei care vor să-și ia rămas bun de la Cătălin o pot face la locuința familiei din satul Valea Voievozilor, comuna Răzvad – strada Preot Goglea. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Prietenii lui Cătălin au făcut un apel, pe Facebook, pentru a ajuta financiar familia îndoliată. Se pot face donații în contul RO51RZBR0000060023490935, deschis la Raiffeisen Bank pe numele Florentina Loredana Ștefănescu, sau direct la Sala de fitness Cross Gym din Târgoviște, Pavcom, etajul II.

„Polițiștii au fost sesizați de administratorul unui lac cu privire la faptul că o persoană este decedată. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce s-ar fi aflat la pescuit pe un lac din Lazuri, ar fi fost găsit înecat. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Târgovișteanul a făcut parte din lotul național pentru Campionatul Balcanic 2020, fiind printre cele mai mari nume din culturismul românesc, cu un palmares care cuprinde un titlu de campion, dar și un titlu balcanic.

image

Pentru toți cei care vor să-și ia rămas bun de la George Cătălin Ștefănescu pot să o facă acasă, în comuna Valea Voievozilor începând de astăzi.

Cunoscuții și prietenii au rămas înmărmuriți la aflarea veștii.

Nu putem exprima prin cuvinte ceea ce simtim, mai ales familia lui.Astazi este o zi trista pentru toti, cuvintele nu-și mai au loc...Fac această postare făcând apel catre toti cei care l-au cunoscut pe Cătălin si nu numai, cine dorește sa ajute familia lui in aceste momente grele si doreste sa ofere un mic ajutor financiar, vom strange totul la noi la sala, acolo unde Catalin era alaturi de noi zi de zi...Regret nespus de mult totul.Adio colegul meu, campion!”, a scris Iulian Nedelcu

Viața este nedreaptă,dar poate suntem prea mici sa judecăm noi"viața". Un băiat cu mult bun simt,modest,liniștit. Un sportiv ambițios,perseverent,cu rezultate foarte bune la nivel național și european! Dumnezeu sa te ierte,Câtă,drum lin către îngeri George Catalin Stefanescu”, a scris Virgil Ghinea.

Ai fost un exemplu extraordinar pentru mine,bunul simt si respectul de care dadeai dovada erau calitatile tale cele mai frumoase,te priveam mereu cu admirație si iti strangeam mâna bucuros ori de cate ori ne intalneam la sală,vei rămâne veșnic campion in inimile noastre !!! Rămas bun prieten drag !!!”, este mesajul lui Dan Oncescu.

Realmente ireal, foarte trist dar adevarat ai plecat mult prea devreme. R.I.P fratele meu, CAMPIONULE!!!”, a scris Milescu Petrian.

Este greu de acceptat când pleacă un OM care a știut să-i ajute și să-i aprecieze mereu pe cei din jur.Un OM bun,care si-a iubit familia și prietenii. Lunea trecută a fost ultima zi când ne-am văzut la sală.Amintirea ta Cătăline,va rămâne și va dăinui în sufletele noastre,a celor care rămânem pe pământ. Știu foarte bine cât ai ținut la soția și fiica ta,dar iată că a venit momentul greu și trebuie să fim conștienți că toți vom urma această cale. Veșnică să-ți fie pomenirea,campionule”, a scris Yura-Gheorghe Tsiple.

Datorita tie eu am ales sa fac acest sport. Tu m-ai invatat si m-ai facut sa-mi placa, sa iubesc sportul ! Nu am cuvinte. Soc - este putin spus! Un campion aici ai fost si vei ramane pt toti cei care te-au cunoscut! A fost o onoare sa fiu eleva ta ! Drum lin, Cătă!”, a scris Angelica Dragos.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite