Mihai Tătăranu este noul vicepreşedinte al Chindiei Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Tătăranu a devenit la sfârşitul săptămânii trecute vicepreşedintele Chindiei Târgovişte. Învestirea în noua funcţia a făcut din actualul antrenor al echipei de fotbal feminin CSŞ Târgovişte să ajungă a doua persoană din Consiliul Director a grupării de lângă Turn, după Mugur Porumbacu şi înaintea lui Ion Sălişteanu.

Cel care a insistat ca Tătăranu să fie predecesorul lui Ciprian Prisăcaru în structura de conducere a roş-albaştrilor a fost primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga, nimeni altul decât reprezentantul Consiliului Local la divizionara C dâmboviţeană.

Prezentarea oficială a noului vicepreşedinte de la Chindia are loc în decursul zilei de mâine, când va fi organizată o conferinţă de presă. Pe de altă parte, Tătăranu a făcut cunoştiinţă cu jucătorii şi oamenii din conducerea tehnică a liderului din seria C6 vineri, înainte de a se efectua deplasarea la Conpet Ploieşti.

Mai mult de atât, înlocuitorul lui Prisăcaru şi-a intrat rapid în noul rol şi a însoţit echipa la Strejnic. Prin cooptarea lui Tătăranu, structura Consiliului Director de la Chindia a ajuns să fie din nou completă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite