Meci tare în Polivalenta din Târgoviște. CSM dă piept cu una dintre cele mai tari adversare posibile din Liga Campionilor la volei

0
Publicat:

Joi, 2 Februarie 2023, la sala Polivalentă se va disputa meciul din Liga Campionilor dintre CSM Târgoviște și Eczacibasi Dynavit (Istanbul), la volei feminin.

CSM Târgoviște. FOTO Facebook
CSM Târgoviște. FOTO Facebook

Eczacinasi Dynavit este deținoatea Ligii Campionilor (2015), a Cupei CEV (1999, 2018), și câștigătoare în Campionatul Mondial al Cluburilor (2015, 2016).

De asemenea, Eczacinasi Dynavit deține recordul de titluri naționale în Turcia (28, dintre care 17 consecutive), unde mai are câștigate 9 Cupe ale Turciei și 5 Supercupe.

Clasamentul Grupei E din Liga Campionilor:

● Eczacibasi Dynavit (12 puncte)

● Chemik Police (7 puncte)

● CSM Târgoviște (5 puncte)

● Maritza Plovdiv (0 puncte)

Înainte de meciul din Liga Campionilor, voleibalistele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște au obținut o victorie foarte importantă în Campionatul Național, contra echipei CS Dinamo București, victorie care ne-a ajutat să urcăm pe locul doi în clasament.

Ne așteaptă un joc greu, contra unei echipe foarte puternice, dar suntem pregătiți și extrem de motivați, chiar dacă jucătoarele din Istanbul nu au pierdut nici măcar un meci în această grupă, această formație fiind una dintre cele mai puternice echipe din Europa. Eczacinasi Dynavit are un palmares impresionant: au câștigat Liga Campionilor (2015), Cupa CEV (1999, 2018), Campionatul Mondial al Cluburilor (2015, 2016), deține recordul de titluri naționale în Turcia (28, dintre care 17 consecutive), unde mai are câștigate 9 Cupe ale Turciei și 5 Supercupe”, se arată într-un comunicat al clubului.

Victorie în campionat

CSM Târgoviște și-a arătat din nou superioritatea, duminică, și a dat de pământ cu Dinamo București, într-o deplasare dificilă.

Într-un joc ce a contat pentru etapa a 15-a, CSM a trecut de Dinamo, cu scorul de 3-0, la capătul a doar 70 de minute de joc. În urma succesului de ieri, târgoviștencele și-au luat revanșa în fața bucureștencelor, după ce acestea s-au impus în tur cu 3-2, lângă Turnul Chindiei.

Succesul de ieri a fost al treilea consecutiv pentru CSM în acest an în returul campionatului. Marcatoarele Târgoviștei în disputa cu Dinamo au fost R. Buterez 13 p, M. Todorova 13, I. Van Der Vyver 2, A. Bjelica 10, A. Matei 14 și D. Ionescu 6.

Cu 31 de puncte acumulate, CSM ocupă locul 3 în ierarhia Diviziei A1. Etapa viitoare, CSM va evolua acasă, împotriva lui FC Argeș.

Până la disputa cu piteștencele, CSM va evolua, joi, 2 februarie, împotriva lui Eczacibasi, la Târgoviște, într-un nou joc din grupele Ligii Campionilor.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite