CSM Târgoviște joacă, în premieră, în Champions League, la volei feminin. Intrare liberă la meci

0
Publicat:

Miercuri, 21 decembrie, de la ora 18.00, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște (CSM) va scrie o filă de istorie în cea mai importantă competiție intercluburi din lume - Champions League.

CSM Târgoviște vs Chemik POLICE se joacă miercurea viitoare. FOTO CSM
CSM Târgoviște vs Chemik POLICE se joacă miercurea viitoare. FOTO CSM

CSM va juca, pentru prima dată, în grupele Ligii Campionilor, împotriva echipei Chemik POLICE, multipla campioană a Poloniei, potrivit unui comunicat remis de club.

În urma tragerii la sorți din 16 septembrie, care a avut loc la Bruxelles, fetele noastre au fost repartizate în Grupa E, din care mai fac parte echipele Eczacibasi DYNAVIT (Turcia), Maritza PLOVDIV (Bulgaria) și Chemik POLICE (Polonia). La confruntarea de miercuri, 21 decembrie, programat la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Târgoviște, accesul suporterilor se face gratuit, începând cu ora 17.00”, potrivit CSM Târgoviște.

Programul meciurilor care vor fi jucate acasă, în Sala Polivalentă din Târgoviște, este următorul:

• 21 Decembrie (Chemik POLICE - Polonia)

• 2 Februarie (Eczacibasi DYNAVIT - Turcia)

• 8 Februarie (Maritza PLOVDIV - Bulgaria)

Primul meci din grupele Ligii Campionilor a fost disputat de voleibalistele CSM în Istanbul, împotriva stelarei echipe Eczacibasi Dynavit. Româncele au pierdut cu 3-0.

CSM Târgoviște a dat jucătoarea anului în România

Înainte de bătălia din Champions League, vicecampioana a primit și o veste excelentă. Se poate mândri cu jucătoarea anului - Rodica Buterez (23 ani), titlu decis și acordat de oficialii Federației Române de specialitate.

Jucătoarea anului - Rodica Buterez (23 ani). FOTO CSM
Jucătoarea anului - Rodica Buterez (23 ani). FOTO CSM

Rodica este și căpitanul echipei naționale și a fost premiată de CSM Târgoviște chiar înaintea jocului de sâmbăta trecută, cu CSM București.

Anul trecut, în aceeași ierarhie a Federației, Buterez se clasase pe poziția a doua, primul loc fiind acontat în 2021 de Alexia Căruțașu, de la Galatasaray Istanbul.

Târgoviștencele au trecut la pas în weekend de CSM București, cu 3-0 (25-19; 25-13; 25-9) și au trecut pe primul loc în Divizia A1, chiar înaintea jocului cu Alba Blaj, programat la sfârșitul acestei săptămâni, în sala campioanei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite