Loredana Chivu şi fratele ei au depus plângere la Poliţia din Titu. Ei acuză că au fost bătuţi de un şofer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loredana Chivu şi fratele ei, bătuţi de un şofer în vârstă de 25 de ani şi de mama acestuia, au depus, miercuri, plângere la Poliţia din Titu. Incidentul a avut loc vineri, în localitatea natală a "divei", Lunguleţu, din Dâmboviţa.

Potrivit poliţiştilor, Loredana şi fratele ei au făcut plângere la Poliţia oraşului Titu pentru infracţiunea de lovire. Mezinul urmează să depună la poliţie şi un certificat medico legal pentru a adeveri că a fost bătut. De asemenea, diva reclamă că a fost "ciufulită" de mama şoferul de 25 de ani.

Oamenii legii au audiat toate părţile implicate şi urmează să se dea o soluţie în acest caz. În funcţie de câte zile de îngrijire medicală va avea nevoie fratele Loredanei, se va face şi încadrarea juridică a faptei.

„Fratele meu a intrat într-o Dacie, nu a fost grav, nu ştiu a cui a fost vina, ancheta e în curs. Fratele meu a coborât din maşină, nici nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat, l-au luat la bătaie, pumni, picioare. Noroc că au sărit nişte femei să îi ia apărarea, l-au dus într-o curte, l-au găsit, l-au bătut iar", a spus asistenta tv.

Familia Loredanei e acum hotărâtă să îşi facă dreptate în instanţă.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Loredana Chivu şi fratele ei, bătuţi crunt în plină stradă, în satul natal Lunguleţu, din Dâmboviţa, de faţă cu un poliţist

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite