Joia învăţăm să trăim!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Vădan şi Rodica Stănilă
Carmen Vădan şi Rodica Stănilă

Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa propune noi întâlniri tematice în cadrul clubului „Generaţii - Sa invatam impreuna stiinta de a trai”, moderat de prof. Rodica Stănilă. „Şcoala îţi dă tot, dar nu te învaţă să trăieşti”, spune aceasta.

Întâlnirile au debutat ieri, 16 februarie şi vor avea loc în fiecare joi, de la ora 16.00. Ieri s-a discutat despre astrologie, ca ramură a caracterologiei. „Încercând să înţeleg oamenii, am fost tentată să-mi bag nasul şi în alte domenii, mai puţin mediatizate. Planetele au o influenţă asupra noastră, iar astrologia m-a ajutat sa-mi cunosc mai bine copii”, a mărturisit Rodica Stănilă. „Este o persoană-resursă, care doreşte să împărtăşească din experienţa acumulată”, o descrie Carmen Vădan, directorul bibliotecii.
Săptămâna viitoare, tema de discuţii va fi „Cuvântul”. Doamna Stănilă a pregătit mai multe subiecte pentru viitoarele întâlniri, între care bioenergie, bioritm, domenii pe care le-a aprofundat în ultimii ani. „Şcoala îţi dă tot, dar nu te învaţă să trăieşti. Viaţa se construieşte, nu se lasă la întâmplare”, ne învaţă profesoara.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite