Joi se opreşte apa în Târgovişte şi în 7 comune limitrofe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În această perioadă de secetă prelungită, Compania de Apa Târgovişte-Dâmboviţa recomandă clienţilor să consume apă în mod raţional
În această perioadă de secetă prelungită, Compania de Apa Târgovişte-Dâmboviţa recomandă clienţilor să consume apă în mod raţional

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa anunţă întreruperea furnizării apei potabile pe reţelele de distribuţie din municipiul Târgovişte, precum şi pe reţelele localităţilor limitrofe alimentate din aceasta: Aninoasa, Sotanga, Gură Ocniţei, Razvad, Doicesti, Dragomireşti şi Ulmi. Apa se va opri joi, în intervallul 07:00 - 21:00.

Măsura este luată, spun reprezentanţii CATD, pentru efectuarea unor racorduri între reţelele realizate pe proiectele POS Mediu I şi PIDU A la reţeaua existenţa a municipiului Târgovişte. 

Când se va face realimentarea

Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale. Înainte de reluarea distribuţiei vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate, pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.  

  

"Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului cu analize microbiologice (cca. 72 de ore), va recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute. Locuitorii sunt rugaţi să creeze rezerve pentru asigurarea consumului propriu de apa potabilă", se arată într-un comunicat al CATD.

  

De asemenea, în această perioadă de secetă prelungită, Compania de Apa Târgovişte-Dâmboviţa recomandă clienţilor să consume apă în mod raţional, cu prioritate în scop potabil şemenajer, pentru a se evita restricţionarea programului de alimentare cu apă. 

  

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite