FOTO VIDEO Moda şedinţelor foto făcute de români înainte de Crăciun. Cât costă un set de fotografii profesionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moda şedinţelor foto de Crăciun
Moda şedinţelor foto de Crăciun

A devenit un trend ca multe familii de români să-şi programeze şedinţe foto în studiouri înainte de perioada sărbătorilor de iarnă.

Ana Maria şi Daniel Dumbravă, un cuplu din Târgovişte, au început în 2015 o afacere centrată pe fotografii realizate în preajma Crăciunului.

„Am fost emoţionaţi şi nerăbdători când ne-am decis să facem şi astfel de şedinţe foto. Impactul a fost unul woooaw! Am avut peste 70 de şedinţe foto în doar 3 săptămâni. Au fost nişte zile minunate, pline de distracţie şi amuzament.

Aveam pe jos melană, semăna foarte mult cu zăpadă pufoasă proaspăt aşternută pe pământ iar pentru copii a fost cel mai frumos moment! 

Ţinem minte că după ce am încheiat şedinţele foto, am avut melană prin casă vreo jumatate de an! 

Am întâlnit multe familii, mulţi copii şi am realizat sute de poze”, îşi aduce aminte Ana Maria, membră a echipei „FotoDumbravă”.

sedinte foto de craciun 2018
sedinte foto de craciun 2018

Anul acesta şi-au dorit ca decorul să fie unul cât mai special, să fie altfel de toţi anii precedenţi când au folosit multă culoare, aşa că în 2018 Crăciunul se întâmplă într-un living călduros şi primitor, liniştit şi romantic.

„Totul este magic, într-o culoare caldă şi neutră, cu mii de beculeţe, cu lumânări ce aduc o lumină blândă perfectă pentru o seară de depănat amintiri, de spus poveşti, de o cacao cu lapte sau un vin fiert. Am muncit mult la el, am colaborat cu Nicoleta Roman, cea care ne-a împrumutat o parte din decor. Investiţia este destul de mare în tot ceea ce înseamnă decoruri cu tematică, dar credem că merită iar clienţii noştri sunt foarte încântaţi. Avem familii care an de an ne trec pragul studioului, avem familii ce abia aşteaptă să revină în ţară de sărbători şi pentru a continua deja tradiţia cu şedinţa foto de Crăciun la FotoDumbravă”, mai spune Ana Maria.  

Craciun 2018 from inMOTION on Vimeo.

Pentru că Târgovişte se află la doar o oră distanţă de Capitală, echipa FotoDumbravă este vizitată de multi clienţi din Bucureşti.

sedinte foto de craciun 2018

 
„Avem un program flexibil şi încercăm să le oferim clienţilor cât mai multă libertate pentru programul lor încărcat. Avem clienţi care fac un efort financiar să ne viziteze în fiecare an, dar care sunt foarte fericiţi cu alegerea lor. Pentru noi, echipa FotoDumbravă şi familia Dumbravă, luna decembrie este cea mai plină din an. Avem zile când nu reuşim să plecăm de la studio şi ajungem în ajunul Crăciunului întrebându-ne oare când a trecut luna! Dar asta ne place să facem! Este pasiunea noastră, este afacerea noastră de familie pe care am construit-o şi am crescut-o. Este parte din familia noastră. Iar atunci când facem back-up-rile din an în an şi vedem evoluţia tuturor copiilor şi adulţilor pe care i-am fotografiat, împlinirea e fără cuvinte”, mai spune ea.

Investiţia noastră într-o astfel de decor de Crăciun este de câteva mii de lei. FotoDumbravă promite că o astfel de şedinţă este scurtă dar intensă, iar imaginile se predau în cel mult 2 zile şi vin la pachet şi cu magneţi pentru bunici. Şedinţele foto se pot folosi şi sub forma unor cuponuri cadou.

Vedeţi mai multe fotografii, dar şi filmuleţe, pe Facebook: FotoDumbrava.

Site: FotoDumbravă

„La noi e primul an în care facem asta” 

Pe de altă parte, FotoStoian, o altă echipă de fotografi profesionişti din Târgovişte, spune că anul acesta este primul în care a decis să realizeze şedinţe foto de Crăciun, în urma cererilor venite din partea clienţilor.

sedinte foto de craciun 2018
sedinte foto de craciun 2018
sedinte foto de craciun 2018

„La noi e primul an în care facem asta. Aveam foarte multe cereri de la diverse persoane, de la foşti clienţi cu care am colaborat şi am zis să ne apucăm de treabă. În toţi anii aceştia nu am dorit să facem şedinţe foto de Crăciun pentru că am crezut că lumea nu ar fi interesată de acest serviciu. Anul ăsta am zis să o încercăm şi p-asta şi am realizat un decor special. Am şi făcut şedinţe şi avem în continuare cereri. Noi de dorim ca cei care păşeşc în studioul nostru să se simtă ca acasă”, ne-a spus Veronica Stoian, parte a echipei <<FotoStoian>>.

Foto Stoian a investit în amenajarea spaţiului de poveste în jur de 4.000 de lei.  

Vedeţi mai multe fotografii, dar şi filmuleţe, pe Facebook: fotostoian.ro

Preţul unor astfel de şedinţe de Crăciun porneşte de la 290 de lei şi cuprinde un set de fotografii profesionale.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite