FOTO VIDEO Cumnata preotului Nicolae, omorât de BMW-ul fiului judecătoarei reţinută pentru luare de mită: “Florin Cergan şi mama lui merită să fie închişi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mai bine de doi de la tragicul eveniment, în care preotul Nicolae, soţia şi fiica lor de 15 ani, au pierit sub roţile BMW-ui la volanul căruia se afla Florin Cergan, fiul unei renumite judecătoare de la Curtea de Apel Bucureşti, vinovatul încă nu este tras la răspundere. Dosarul în acest caz este abia la stadiul de “expertiză”.


Cecilia Stancu, cumnata preotului Nicolae, decedat pe 8 martie 2011 împreună cu soţia sa şi fiica lor, Ioana, este sigură că mama fostului preot Florin Cergan, care slujea la biserica din Lăculeţe şi care între timp a devenit avocat în Bucureşti, şi-a pus în valoare funcţia sa şi a făcut ca dosarul să zacă undeva pe un birou al Institutului de Criminalistică din Bucureşti şi să nu fie trimis spre judecată.

“Nimic nu s-a rezolvat de atunci (n.r. 8 martie 2011). Avocatul nostru a primit de la Institutul de Criminalistică din Bucureşti un răspuns potrivit căruia nu poate să ne dea nicio lămurire în legătură cu dosarul şi că să ne interesăm la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte. M-am dus acolo şi am făcut o solicitare, dar am primit exact acelaşi răspuns şi de la procurori. Ne-au spus că dosarul se află la Institutul de Criminalistică, deci la poliţie. Deci suntem trimişi de la unul la altul. Pe 8 martie 2011 i-a omorât în accident şi de atunci nu s-a mai făcut absolut nimic. Dosarul nu a fost trimis încă spre judecare”, ne-a povestit cu lacrimi în ochi, Cecilia Stancu.

image


 

“Scrie clar în raportul poliţiei că a fost băut”

“În urma accidentului, Dorin, un adolescent de 13 ani, la acea vreme, a rămas fără părinţi şi fără sora lui dragă. Acum se află în grija soţilor Stancu.  “Una este să fie părinţii şi sora lui alături de el, alta să fie singur, dar în creşterea noastră. Florin Cergan omoară trei fiinţe nevinovate şi e în libertate. Nu ştiu ce legi sunt în lumea asta. Nu se ia nicio măsură. Cât să dureze un dosar, mai ales că Florin Cergan a fost băut. Scrie clar în raportul poliţiei că a fost băut. Unde a fost accidentul, şoferii au limitare de viteză, ori el a mers cu peste 150 de k/h”, a mai spus cumnata preotului Nicolae.

Sursa video: ArtpressTv
 

Fostul preot, reţinut pentru complicitate la trafic de influenţă

Toate aceste piedici au loc, crede femeia, pentru că judecătoarea Veronica Cîrstoiu îşi ţine sub aripă fiul.  Judecătoarea Veronica Cîrstoiu, acuzată că a primit mită peste un milion de euro, ar putea ajunge după gratii. Procurorii DNA au cerut Consiliului Superior al Magistraturii să încuviinţeze reţinerea şi arestarea ei. Magistratul ar fi primit banii pentru a soluţiona favorabil mai multe dosare. 

image


Totodată, fiul ei a fost reţinut pentru că ar fi intermediat primirea a 50.000 de euro de către aceasta, de la mai multe persoane care doreau soluţii favorabile în unele dosare.

Potrivit procurorilor, citaţi de MEDIAFAX, persoane interesate în soluţionarea favorabilă a unor dosare penale aflate pe rolul instanţelor de judecată au remis, prin intermediar, în mai multe tranşe, sume de bani în cuantum de peste un milion de euro, "în scopul obţinerii unor soluţii favorabile în cauze penale".

Foto: Florin Cergan

image

“Eu nu am relaţii cum au ei, dar există un Dumnezeu” 

“Totul se tergiversează atâta pentru că mama lui este judecătoare la Curtea de Apel Bucureşti, secţia 1 penală. De exemplu, Huidu când a făcut accidentul, dosarul s-a soluţionat la şase luni după producerea acestuia. Ori la noi au trecut deja doi ani. La noi ce se întâmplă? Se vede clar că mama lui a avut influenţe. Şi se vede şi acum că mama lui Cârstoiu Veronica şi fiul ei au luat mită. Merită să fie închişi. Eu nu am relaţii cum au ei, dar există un Dumnezeu şi trebuie să plătească pentru ce au făcut. Omori trei oameni şi nicio instituţie din ţara asta nu ia nicio măsură eu el? El se  bucură de libertate, iar ai mei putrezesc în pământ. Nu se poate aşa ceva”, spune revoltată Cecilia Stancu.
 

image

PE ACEEAŞI TEMĂ:

UPDATE: Preotul Cergan a mărturisit poliţiştilor că el a condus BMW-ul

Tergiversări: Dosarul accidentului de la Dealu Mare se plimbă între Târgovişte şi Bucureşti

DECIZIE: Preotul Florin Cergan a fost suspendat de Biserică

ADIO! Rude şi prieteni şi-au luat adio de la preotul Nicolae, soţia şi fiica lor

TRAGEDIE: Preot ucis de BMW-ul în care se afla alt preot

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite