ADIO! Rude şi prieteni şi-au luat adio de la preotul Nicolae, soţia şi fiica lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

I-au condus pe ultimul drum. Peste 1000 de persoane, rude şi prieteni, şi-au luat adio de la preotul Nicolae, de la soţia şi fiica lor care s-au stins în urma unui accident rutier produs chiar în ziua de 8 martie. Înmormântarea a avut loc în localitatea Gheboaia, la biserica unde a slujit.

Soborul de preoţi a fost format din aproape 100 de preoţi care au cântat necontenit până ce i-au acoperit pe cei trei cu ţărână.

Sicriele cu trupurile neînsufleţite ale preotului Nicolae Nicolae, de la Gheboaia, soţiei sale - Florina şi al fiicei lor de numai 15 ani - Ioana au zăbovit câteva ore în casa pe care şi-au dorit-o atât de mult.

„Nici măcar nu au apucat să o termine. A vrut Dumnezeu să îi ia la el”, bocea o bătrânică, sprijinindu-se de stâlpul porţii. Aseară, la ora 17:00, familia a hotărât să-i ducă pe cei trei răposaţi în biserica unde părintele Nicolae a slujit cu credinţă 15 ani. 



Alcoolemie 0,84 la mie în aerul expirat

Sute de localnici au trecut pe la căpătâiele membrilor familiei Nicolae, care au pierit în urma unui cumplit accident de circulaţie petrecut în seara de 8 martie pe Bulevardul I.C. Brătianu din Târgovişte. Un BMW, condus de Florin Cergan, preot la Parohia Lăculeţe, a strivit pur şi simplu Dacia în care se aflau preotul Nicolae, soţia sa şi fiica lor de 15 ani.

Martorii au declarat poliţiştilor că autoturismul condus de Cergan gonea cu peste 150 km la oră. În prima fază, speriat de consecinţe, preotul Florin Cergan nu a recunoscut că el şofa, această responsabilitate fiind asumată în noaptea tragediei de o tânără care se afla în autoturism, de altfel singura care nu consumase băuturi alcoolice.



Mustrat de conştiinţă, tânărul preot a mers, după 24 de ore, la Poliţie şi şi-a recunoscut vina. Judecătorii au decis însă că Florin Cergan nu reprezintă un pericol public, chiar dacă a omorât 3 persoane nevinovate, şi poate fi cercetat în stare de libertate.

Probele biologice recoltate marţi-noapte au relevat faptul că preotul Cergan conducea cu o alcoolemie de 0,84 la mie în aerul expirat. Din cauza nesăbuinţei sale, trei oameni se duc în mormânt şi un băiat de 12 ani a rămas orfan.
 

image
image

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Fostul preot Florin Cergan, care a omorât într-un accident trei persoane, cercetat alături de mama sa

FOTO VIDEO Cumnata preotului Nicolae, omorât de BMW-ul fiului judecătoarei reţinută pentru luare de mită: “Florin Cergan şi mama lui merită să fie închişi”

Tergiversări: Dosarul accidentului de la Dealu Mare se plimbă între Târgovişte şi Bucureşti

DECIZIE: Preotul Florin Cergan a fost suspendat de Biserică

TRAGEDIE: Preot ucis de BMW-ul în care se afla alt preot

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite