FOTO „Ai devenit un înger, surioara mea“. Colegii şi apropiaţii Cristinei, fata ucisă de fostul iubit, au umplut Facebook-ul cu mesajele de condoleanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Nichita, în vârstă de 17 ani, din Fieni, a fost ucisă cu sânge rece de George Zidaru, de care se despărţise în urmă cu câteva luni
Cristina Nichita, în vârstă de 17 ani, din Fieni, a fost ucisă cu sânge rece de George Zidaru, de care se despărţise în urmă cu câteva luni

Cristina Nichita, eleva omorâtă în noaptea de vineri spre sâmbătă de fostul iubit, este regretată de colegi şi prieteni. Aceştia au umplut Facebook-ul cu mesaje de condoleanţe pentru adolescentă, dar şi mesaje de ură împotriva celui autointitulat „Geo Cel Rău”, George Zidaru.

Dumnezeu să o odihnească!!! Păcat de frumuseţea şi tinereţea ei!!", scrie Elena pe pagina sa de Facebook

Cristina era sportivă la CSŞ Târgovişte şi avea tot viitorul înainte. „Era talentată, muncea enorm de mult la antrenamente şi de fiecare dată era cu zâmbetul pe faţă, chiar dacă noi ştiam că ave probleme mari din cauza fostului iubit. Ne spunea de multe ori că pur şi simplu o teroriza”, ne-a povestit o colegă de-a Cristinei.

De ce Doamnee??? De ce???? Era un copil, un înger, un suflet pur şi nevinovat!!! Sper să putrezeşti în iad nenorocituleeee!!! Offf surioara meaa!!! Odihneşte-te în pace îngerule!! Vei rămâne în sufletul meu pentru totdeauna!!!", scrie şi Alex, un prieten foarte bun al Cristinei.

fieni omor

Filmul nenorocirii

Cristina Nichita, în vârstă de 17 ani, din Fieni, a fost ucisă cu sânge rece de George Zidaru, de care se despărţise în urmă cu câteva luni. Tânărul, mai mare cu 8 ani, n-a suportat ideea de a o vedea cu altcineva şi i-a curmat viaţa în miezul nopţii, când tocmai îşi luase la revedere de la actualul iubit.

Geo cel Rău”, aşa cum îşi spune pe o reţea de socializare a avut o perioadă tulbure de când s-a despărţit de Cristina. Ea şi-a găsit un alt iubit, iar lucrul acesta l-a scos din minţi. Apogeul a fost atins în momentul în care fata a postat un mesaj în care a scris că ar fi făcut 2 ani şi jumătate dacă ar fi fost în continuare cu George. Tânărul a pândit-o şi a omorât-o cu cruzime.

Eu când am ieşit noaptea trecută afară am văzut poliţie multă. Ea ar fi venit pe undeva, a aşteptat-o la poartă şi de la ea a târât-o până într-un şanţ şi a înjunghiat-o. Era un copil cuminte, de familie bună. Nici pe el nu îl ştiam agresiv. Nu mă aşteptam la el să facă treaba asta”, ne-a spus Maria Nichita, mătuşa fetei înjunghiate.

Surse din poliţie spun că tânărul de 25 de ani mai are în spate două dosare penale pentru lovire şi ameninţare, iar apropiaţii fetei spun că aceasta ceruse chiar ordin de restricţie împotriva agresorului. Tânărul o urmărea în dese rânduri să vadă cu cine umblă, o ameninţa, ba chiar a lovit-o cu maşina. Tocmai din această cauză, fata avea asupra ei un spray paralizant pentru a se apăra. 

CITEŞTE ŞI:

FOTO O elevă a fost înjunghiată cu zeci de lovituri de cuţit. Totul a pornit de la un mesaj pe Facebook 

"Geo cel Rău" mai avea două dosare penale pentru ameninţare şi agresiune. Nu avea voie să se apropie de Cristina, pe care a ucis-o cu sânge rece

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri