Tânăr de 25 de ani, acuzat de viol, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai bine de un an de zile, un tânăr de 25 de ani a avut o iubită minoră, în vârstă de 12 ani. Fata le-as spus poliţiştilor că nu a fost forţată în niciun fel de tânăr să întreţină relaţii sexuale şi că se iubesc. Oamenii legii l-au reţinut acum pe amorez şi urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi de chiar mama fetei în vârstă de 12 ani cum că minora ar fi fost violată de un tânăr, de 25 de ani.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 03/04 octombrie a.c., tânărul ar fi întreţinut raporturi sexuale cu minora, aceştia având o relaţie de prietenie din anul 2013. Pe numele bărbatului, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ viol”. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 10 octombrie a.c., să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă", a declart ag. Adelina Torcică, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite