FOTO Cinste lor! Fără niciun ajutor de la autorităţi, tinerii antrenaţi de Titi Rizea s-au întors cu trei medalii de la Campionatul European

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu au fost ajutaţi de nimeni. Cu toate acestea, s-au mobilizat şi au participat la Campionatul European de Wushu Kung Fu, Bucureşti – 8-15 aprilie, de unde nu s-au întors cu mâna goală. Trei sportivi de la Rizea Wu-shu au urcat pe podium la unde dintre cele mai importante competiţii de peste an.

Performanţa lor este cu atât mai de preţ, cu cât sportivii s-au înscris la Campionatul European pe banii antrenorului Titi Rizea care s-a împrumutat la bancă. Înscrierea pentru fiecare om era 150 de euro. Suma trebuia achitată de fiecare sportiv, chiar dacă participa, sau nu, la consurs.

-Ionuţ Sorescu, vice-campion european, a pierdut în faţa Poloniei.

-Adelin Mihăilă, vice-campion european, a pierdut în faţa Rusiei

-Cornel Matei, medaliat cu bronz.

“Clubul Sportiv Rizea Wushu se întoarce de la Campionatul European de Wushu Kung Fu cu 2 Vice-Campioni Europeni si un medaliat cu Bronz. Dacă eram susţinuţi financiar, nu mai eram atât de stresaţi. Până la urmă sunt rezultate extraordinare, dat fiind faptul că e prima participare la europene. Vreau să spun că noi chiar ducem numele ţării noastre mai departe, al oraşului Târgovişte şi al sportivilor noştri. Nu este deloc uşor să îi antrenezi un an întreg pe copii pentru o astfel de competiţie, iar când se apropie un concurs să se le spun că nu sunt bani pentu participare. Este chiar dureror ce se întâmplă, pentru la mijloc nu era vorba de o sumă mare pentru fiecare sportiv, dar o sumă pe care noi nu o aveam atunci”, ne-a spus Titi Rizea.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite