FOTO Bătaie cu săbii la Titu, între două clanuri. Patru persoane au ajuns la spital. O tânără a fost tunsă cu sabia şi desfigurată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La secţia UPU Titu au ajuns doi bărbaţi şi două femei în urma bătăii.
La secţia UPU Titu au ajuns doi bărbaţi şi două femei în urma bătăii.

Scandal monstru, noaptea trecută, în oraşul dâmboviţean Titu, unde membrii unor clanuri interlope s-au luat la bătaie pentru o fată. Patru persoane au ajuns la spital cu plăgi înjunghiate, iar o tânără spune că a fost tunsă cu sabia.

La secţia UPU Titu au ajuns doi bărbaţi şi două femei în urma bătăii. 

„Au multimple plăgi înjunghiate iar doi dintre ei vor fi trimişi la Bucureşti. Este vorba de o agresiune. Sutn patru victime, două în stare destul de gravă. Deocamdată starea lor este stabilă”, a declarat dr. Silviu Colomei, de la UPU Titu.

interlopi titu

Cei doi bărbaţi spun că altcineva i-a atacat din senin, deşi, până de curând erau prieteni la cataramă. 

“N-au atacat din senin. Ne-au tăiat cu săbiile şi când mă gândesc că i-am primit la mine în casă. Sunt extrem de periculoşi. Erau trei inşi. N-am putut să ne apărăm. Pe mine m-au tăiat la cap şi la burtă. Unuia îi zice Englezu, iar altuia Bela”, ne-a povestit unul dintre bărbaţii care au ajuns la spital.

interlopi titu

O tânără de 20 de ani a fost de-a dreptul tunsă cu sabia. Printre victime se află şi ospătăriţa, care a încasat un scaun. 

Unul dintre interlopi şi fata tunsă cu sabia au fost trimişi la Bucureşti, pentru îngrijiri medicale.

Poliţia nu i-a prins, deocamdată, pe agresori. "Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe", a declarat ag. Adelina Torcică, purtătoruld e cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

 

La mijloc ar fi fost vorba de o fată şi se pare că nu este prima dată când cele două grupări s-ar fi luat la harţă.

interlopi titu
interlopi titu
interlopi titu
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite