FOTO Alianţa PDL – PNL – PPDD, consfinţită printr-o adunare cu sute de suflete, la Târgovişte. Volintiru îi aşteaptă cu braţele deschise pe oamenii lui Blaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Popescu: Alianţa PNL-PDL-PPDD va funcţiona sub titulatura: să facem treabă pentru oameni”
Popescu: Alianţa PNL-PDL-PPDD va funcţiona sub titulatura: să facem treabă pentru oameni”

Casa Sindicatelor din Târgovişte, acolo unde a avut loc Liga Aleşilor Locali a PDL Dâmboviţa, a fost scena unor “declaraţii de dragoste” între PNL, PDL şi PPDD, care au spus pe acelaşi ton că trebuie făcută o schimbare în România. Şi asta, fără PSD.

Mihail Volintiru, preşedintele PNL Dâmboviţa, invitat în sală, le-a spus tuturor PDL-iştilor că îi aşteaptă în partidul său.  

”Îmi doresc şi vă asigur cu tot respectul şi toată responsabilitatea că vă aştept cu mare drag, dacă nu anul acesta, anul viitor, în rândurile membrilor PNL la Dâmboviţa şi eu aştept cu răbdare”, a declarat Volintiru. 

„Adversarul va fi întotdeauna PSD-ul. USL-ul nu există, este doar o coajă care a îmbrăcat pentru o zi nemulţumirile populaţiei, ca să ajungă la putere şi aşa cum se proceda în Partidul Comunist, pe drum îşi abandonează tovarăşul bolşevic, PNL-ul, care ne-a invitat astăzi alături de dânşii va fi abandonat bolşevic de către PSD, şi, în acea zi când va fi abandona, şi dânşii ştiu acest lucru, ne vom regăsi împreună într-o formulă comună”, a fost mesajul fostului senator de Dâmboviţa, Andrei Mircea.

“În Dâmboviţa, cu o săptămână înainte să fiu eu demis, această alianţă funcţiona (nr. PNL-PDL-PPDD) şi la CL şi la CJD. Se va reface. Apa cu uleiul nu se amestecă Alianţa va funcţiona sub titulatura: să facem treabă pentru oameni”, a declarat Florin Popescu, cel pe care mulţi îl văd încă preşedintele PDL Dâmboviţa.

Ligă nestatutară

"Joi 12 septembrie 2013, domnul Florin Popescu a convocat in nume propriu, in mod nestatutar si ilegal, o intrunire a Ligii Alesilor Locali PDL, in vederea alegerii conducerii acesteia.

         

La aceasta intrunire, pentru a creea cvorumul necesar au fost invitate si persoane care nu sunt membri de partid si nici nu au statutul de alesi locali.

         

Mentionam ca aceasta intrunire nu are girul conducerii actuale a PDL Dambovita, intrucat in calendarul stabilit de catre Biroul Permanent National, constituirea Ligii Alesilor Locali este prevazuta in perioada octombrie – noiembrie  2013 si va fi pregatita de Biroul Permanent Judetean Dambovita.

         

Aceasta actiune are acelasi  efect ca si intrunirea Colegiului Director Judetean, nefiind decat o actiune de oragnizare a domnului Florin Popescu pentru  a da impresia ca stapineste si gestioneaza problemele organizatiei PDL Dambovita.

         

Rugam membrii si alesii locali ai PDL Dambovita sa se disocieze de actiunile  domnului Florin Popescu, actiuni care sunt nestatutare si nelegale , aducand prejudicii de imagine Partidului Democrat Liberal", se arată într-un comunicat al PDL Dâmboviţa, semnat de Jean Popescu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite