Probleme în paradis pentru cuplul gay format dintr-un român de 24 de ani şi un fost preot britanic de 78 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Relaţia dintre tânărul model Florin Marin (24 de ani) şi preotul pensionar Philip Clements (78 de ani) din Anglia pare să scârţâie, după ce fostul prelat s-a plâns apropiaţilor că iubitul său nu i-a făcut pe plac de când s-au mutat în Bucureşti.

Marea supărare a lui Philip Clements (78 de ani) este că Florin nu i-a găsit până acum un profesor de limba română. „Nu scârţâie relaţia noastră, aşa cum, probabil, mulţi şi-ar dori. El s-a plictisit în casă şi s-a supărat că nu i-am găsit încă un profesor de limba română, pentru că vrea să ne înveţe limba. Eu i-am promis o profesoară de română, dar nu m-am putut ţine de cuvânt pentru că am fost foarte ocupat în ultima perioadă cu interviurile pe la televiziuni. Am fost foarte ocupat şi cu casa, cu amenajarea interioară pentru că mai avem încă multe de făcut“, spune Florin Marin.

Preotul, extrem de gelos

Pe lângă asta, Philip şi l-ar dori pe Florin lângă el tot timpul. “Philip mai intră în depresii, pentru că era obişnuit cu alt stil de viaţă în Anglia. Deocamdată nu face nimic, stă toată ziua şi se uită la televizor. I-am spus să mai iasă şi el pe afară, să se plimbe şi singur, nu numai cu mine. El mai este supărat acum şi pentru că şi-a pierdut o pisică. I-a fugit din casă. Are două pisici cu care a venit din Anglia. De asemenea, este extrem de gelos. De câte ori ies cu el afară începe să îi joace feste inima. Îi este frică să nu mă piardă”, mai spune Florin.

Ca să ne demonstreze că totul este bine între cei doi, Florin ne-a povestit că Philip l-a dus la mall şi i-a cumpărat noua colecţie de genţi a unui celebru designer italian.

Tânărul model pare să fi intrat şi în atenţia presei londoneze, care vrea să realizeze un serial despre viaţa celor doi iubiţi. 

“Am avut un interviu recent şi cu o televiziune din Londra, care vrea să facă cu mine un serial despre relaţia noastră. Peste două săptămâni vor veni în România şi vor sta cu noi trei luni de zile. Acest serial ar urma să fie difuzat în Anglia şi America”, mai spune el.

Cadoul de nuntă din partea reverendului este o lună întreagă de plimbări. Prima dată vor pleca în Insulele Maldive, ne-a dezvăluit Florin, apoi la Mamaia, dar şi la munte. 

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Un tânăr român, în atenţia presei londoneze după ce a decis să se căsătorească cu un preot de 78 de ani
 

Ce cadou de nuntă a primit românul Florin Marin de la soţul său, preotul pensionar Philip Clements: „A costat 100.000 de euro. Acum vrem în Maldive“

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite