Drumul către revenirea în Liga I. Chindia Târgoviște scoate la vânzare abonamentele pentru sezonul 2023-2024

0
Publicat:

Conducerea echipei târgoviștene Chindia Târgoviște, retrogradată anul acesta în liga a doua, după 4 ani consecutivi în Liga I, anunță că suporterii că va scoate la vânzare abonamentele pentru sezonul 2023-2024, începând de vineri, 14 iulie.

Stadion Chindiei - Eugen Popescu, recent reabilitat. FOTO Cristian Stan

„Te așteptăm la stadion pentru a susține echipa noastră favorită, Chindia Târgoviște. Împreună suntem Chindia Târgoviște și tot împreună vom lupta să câștigăm fiecare meci. Fiecare dintre voi este parte importantă din povestea noastră și vă mulțumim că ați fost alături de noi! Doar împreună putem învinge și realiza obiective mărețe. Vineri, 14 iulie, punem la vânzare primele abonamente pentru sezonul 2023-2024. Vei primi mai multe detalii cu o zi înainte”, se arată într-un comunicat al clubului târgoviștean.

Chindia Târgoviște are acum un management cu totul nou. Antrenor este Dragoș Militaru.

Din conducere fac parte: Andrei Cordoș - Președinte, Lorin Petrescu - Vicepreședinte, Eduard Stăncioiu - Coordonator activitate sportivă, Renzo Rossi - Director tehnic și Irinel Voicu - Team manager.

Echipa din Târgoviște joacă, din acest sezon, pe stadionul „Eugen Popescu”, recent reabilitat de Primăria Târgoviște.

FCSB sau Dinamo ar putea juca la Târgoviște

După ce a fost vehiculat numele echipei FCSB, care ia în calcul să dispute anumite partide din următorul sezon pe arena celor de la Chindia Târgoviște, acum se vorbește despre Dinamo București, proaspăt promovată în Liga I.

Dinamo București ar lua și ea în calcul să dispute partidele din Superligă pe Stadionul Eugen Popescu din Târgoviște. Pentru facilitarea acestei mișcări ar fi intervenit un om de afaceri local care are conexiuni cu actualii patroni de la Dinamo.

Prima opțiune pntru Dinamo este Stadionul Arcul de Triumf „București”.

În cazul în care FCSB nu va intra în Ghencea nici pentru meciul cu Dinamo, varianta la care va apela este cea a stadionului din Târgoviște, trecut pe lista cu arenele pe care intenționează să le folosească stagiunea viitoarea.

Pentru rămânerea în București, o variantă mai era stadionul de la Arcul de Triumf, însă a căzut pentru că pe noua arenă nu se poate monta deocamdată sistemul VAR.

Cum Arena Națională va fi blocată toată luna iulie din cauza concertelor, Gigi Becali, patronul FCSB, a luat decizia să joace meciurile considerate „acasă” de la începutul sezonului viitor, inclusiv primele tururi din Conference League, la Târgoviște, pe noua arenă „Eugen Popescu”.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite