DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga, închis circulaţiei pentru lucrări de asfaltare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Dâmboviţa anunţă că traficul rutier pe ruta DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga este blocat pentru efectuarea unor lucrări de asfaltare. Turiştii care vor să urce în zona Padina pot utiliza varianta DJ 714 Glod - Sanatoriul Moroeni – Zănoaga – Bolboci – Padina – Peştera.

Restricţia de circulaţie este valabilă pentru perioada 24 – 26 septembrie. Pentru accesul în Platoul Padina-Peştera, se va utiliza traseul DJ 714 Glod - Sanatoriul Moroeni – Zănoaga – Bolboci – Padina – Peştera, sector pe care sunt în desfăşurare, lucrări de întreţinere a părţii carosabile pietruite.

„Prin grija constructorului, se va asigura dirijarea circulaţiei în punctele Cota 1000 Moroeni – intrare DJ 713 şi Zănoaga – intersecţie DJ 713 cu DJ 714. În vederea realizării, în condiţii de siguranţă, a aşternerii de mixturi asfaltice la obiectivul mai sus-menţionat, recomandăm participanţilor la trafic respectarea restricţiilor de circulaţie cu menţiunea că acestea se vor ridica în cazul în care condiţiile meteorologice vor fi nefavorabile”, se arată într-un comunicat al CJ Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite