Cum promovează voluntarii Europe Direct activitatea centrului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De zilele oraşului, voluntarii centrului EUROPE DIRECT Târgovişte au alergat mai ceva ca furnicuţele printre miile de turişti venite în fosta Cetate de Scaun a Ţării ROmâneşti. Tinerii au împărţit pliante şi au stat de vorba cu oamenii, pe care i-au informat despre Europa.

"Toţi cei care au trecut pe la standul Bibliotecii Judeţene „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa în cadrul căreia activează centrul au primit atât informaţii despre activitatea EUROPE DIRECT, cât şi materiale informative realizate de voluntari sau primite gratuit de la Comisia Europeană.  Tipăriturile au stârnit curiozitatea cetăţenilor, mai ales pentru că au acoperit mai multe domenii de interes: locuri de muncă în Uniunea Europeană, accesul către mediul rural, contactarea Instituţiilor Uniunii Europene, cunoaşterea tradiţiilor şi a istoriei judeţului Dâmboviţa ş.a.", ne-a spus Vlăduţ Andreea, manager Europe Direct Târgovişte.

image

Tinerii i-au invitat pe toţi cei dornici să afle mai multe la sediul centrului, unde vor putea accesa aceste noutăţi şi prin intermediul calculatoarelor conectate la internet cu care a fost dotată Biblioteca Judeţeană prin programul EUROPE DIRECT sau primite prin programul Biblionet. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite