CSM Târgovişte a reuşit o victorie superbă miercuri seara, în Sala Polivalentă, contra formaţiei din Cluj, scor final 64 – 55

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seară caldă şi frumoasă pentru cei 1.500 de oameni care au venit miercuri seară în Sala Sporturilor din Târgovişte pentru a vedea, din nou la treabă, campioana României la baschet feminin. Fetele de la Târgovişte au demonstrat că echipa este într-o continuă ascensiune, reuşind al şaselea succes consecutiv în campionat.

Un aspect foarte important vis-a-vis de victoria de astăzi este cel legat de lista marcatoarelor. Toate componentele Municipalului au contribuit la acest succes – aplaudat la scenă deschisă de târgovişteni.

Deşi au început mai relaxate partida, văzându-se conduse până la jumătatea sfertului doi, târgoviştencele şi-au amintit că partida contra Clujului este foarte importantă în economia pentru play-off, dar au vrut să răzbune şi înfrângerea din tur, suferită în Ardeal. 

Cu Orosz şi Green în formă maximă, CSM a zburdat pe parchet şi a făcut fericiţi toţi suporterii veniţi să revadă echipa de suflet, multiplă campioană naţională. Un merit foarte important pentru acest succes îl are şi tehnicianul Predrag Vasic, care a făcut mutări inteligente şi a mobilizat perfect jucătoarele în momentele în care meciul părea pierdut de sub control. Acesta a fost aplaudat frenetic de suporteri şi galerie, meritându-şi laudele din plin. 

Jos pălăria şi pentru baschetbalistele Municipalului care au muncit serios pentru acestă victorie. MVP-ul partidei este Andreea Orosz, aceasta a totalizat 16 puncte în cele 30 de minute petrecute pe parchet. Porchia Green a fost multi-funcţională şi în această partidă. Americanca a fost lider la recuperări, pase decisive şi intercepţii. 

Pe lângă toate acestea, P.G. a reuşit să înscrie şi 15 puncte. Au mai marcat: A, Thompson – 9 puncte, T. Wampler – 8 puncte, D. Cosby – 6 puncte, A. Huţanu – 4 puncte, L. Toma – 3 puncte, I. Nagy – 2 puncte, A. Pop – 1 punct.

CS Municipal va susţine următorul meci la Braşov, împotriva Olimpiei. Partida va avea loc duminică, 31 ianuarie, ora 16.

Sursa: csmtargoviste.ro

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite