Crucea Roşie Dâmboviţa a trimis către Galaţi, un nou transport cu ajutoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În perioadă următoare se va continua ajutorul pe a€œtermen lung” al sinistraţilor din Galaţi
În perioadă următoare se va continua ajutorul pe a€œtermen lung” al sinistraţilor din Galaţi

Astăzi a plecat spre Galaţi încă un transport masiv de ajutoare, cu un camion al Crucii Roşii Române, însoţit de voluntarii Crucii Roşii Dâmboviţa şi un reprezentant al Arhiepiscopiei din Târgovişte, în valoare totală de 39 mii lei.

Ajutoarele vor fi distribuite cu sprijinul voluntarilor Filialei de Cruce Roşie din Galaţi, în comună Cudalbi, care a avut peste 1000 de familii afectate de inundaţiile catastrofale. 

     

Acestea constau în 11 tone de  cereale diverse, alimente de strictă necesitate, cherestea, apa minerală. Ajutoarele au fost colectate de Compartimentul Social al Arhiepiscopiei Târgovişte de la diferite parohii, de la diferite persoane fizice care au răspuns a€œApelului” lansat în biserici. Totodată, transportul mai conţine colecte de la primăriile Cojasca, Văcăreşti, Lucieni, Dragomireşti, Pietrosita, Matasaru, Raciu, Selaru, Cobia, Titu şi Sc. Post liceala €œFEG-Tgv. 

     

În perioadă următoare se va continuă ajutorul pe a€œtermen lung al sinistraţilor din Galaţi cu o sponsorizare, care va include şi transportul a 50 tone de ciment de la €œCARPATCEMENT S.A. a€“ Fieni. 

     

În perioadă următoare Filială Dâmboviţa de Cruce Roşie, având sprijinul Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, va continuă acţiunile de colectare de bani şi alte ajutoare diversificate, completând stocurile existenţe şi depozitul propriu pentru situaţii neprevăzute şi de pregătire a salariaţilor şi tinerilor voluntari, în vederea acordării primului ajutor pentru calamităţi a€“ dezastre ce pot afecta unele zone sau localităţi. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite