Copil de 12 ani, prins conducând o mașină pe o stradă din Dâmbovița

0
0
Publicat:

Un băiat în vârstă de 12 ani a fost prins de poliție în timp ce conducea o maşină pe o stradă din localitatea dâmbovițeană Teţcoiu, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Polițiștii au deschis un dosar penal. FOTO Facebook Poliția Română
Polițiștii au deschis un dosar penal. FOTO Facebook Poliția Română

Copilul s-a urcat în mașina tatălui și a plecat cu autoturismul pe un drum comunal.

 „Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au depistat în trafic, pe DC 72, pe raza localităţii Teţcoiu, un minor în vârstă de 12 ani, din comuna Mătăsaru, în timp ce ar fi condus un autoturism fără a deţine permis de conducere. Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul ar aparţine unui bărbat de 53 de ani, tatăl copilului, şi ar fi fost sustras de către acesta”, precizează IPJ Dâmbovița, potrivit Digi24.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

Un caz similar a fost depistat, anul trecut, în Constanța, unde un copil de 7 ani a fost surprins în timp ce parca mașina pe o stradă din oraș, iar o femeie de 56 de ani din comuna vâlceană Berislăveşti este cercetată penal după ce a lăsat un copil de 10 ani să-i conducă maşina în timp ce ea se afla în autoturism în calitate de pasager.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite