Un polițist de la Investigații Criminale Brăila a accidentat mortal un copil de un an și cinci luni

0
Publicat:

Un copil de un an și cinci luni a fost accident mortal de mașina unui polițist de la Investigații Criminale Brăila. Polițistul aflat la volan a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. 

Copil accidentat de mașina poliției FOTO: Arhivă, Adevărul
Copil accidentat de mașina poliției FOTO: Arhivă, Adevărul

Potrivit IPJ Brăila, acidentul a avut loc pe 2 noiembrie 2023, în jurul orei 14:00, pe o stradă din orașul Brăila.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului, din primele date rezultând faptul că doi polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale se aflau pe strada Călugăreni pentru efectuarea atribuțiilor de serviciu. La plecarea de pe loc, a accidentat un copil, în vârstă de un an și cinci luni.

„Din păcate manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, decesul copilului fiind constatat de echipajul de pe ambulanță. Polițistul aflat la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero”, a transmis Poliția Brăila.  

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, a mai transmis IPJ Brăila.

O mașină s-a răsturnat și a luat foc pe o șosea din județul Galați

Un șofer care nu avea permis de conducere a murit, după ce s-a răsturnat cu mașina, pe o șosea din județul Galați. Autoturismul a luat foc. Alte două persoane au fost rănite.

Incidentul a avut loc duminică, 29 octombrie 2023. Potrivit polițiștilor, un tânăr de 23 de ani, domiciliat în localitatea Cuza Vodă, din județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 251, a acroșat un alt autoturism care era condus din sensul opus de mers de un bărbat, cu vârsta de 41 de ani.

Ulterior, a intrat în derapaj pierzând controlul asupra direcției de mers, iar autovehiculul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț, unde a luat foc.

„La fața locului au intervenit și echipaje de la pompieri cu o autospecială de stingere și una de descarcerare, un echipaj S.M.U.R.D. și unul de la Serviciul Județean de Ambulanță Galați. În urma evenimentului rutier, cel aflat la volanul autovehiculului care s-a răsturnat a decedat, iar alți doi tineri cu vârstele de 19, respectiv 20 de ani, pasageri în acest auto, au fost răniți. Victimele au fost preluate și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate. Tot din verificări s-a stabilit că tânărul de 23 de ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul”, a transmis Poliția Galați.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite