CJ Dâmboviţa, premiat la Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie pentru unproiect social

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Dâmboviţa a fost premiat joi, 29 septembrie 2016, în cadrul celei de-a XII-a ediţii a Galei Premiilor de Excelenţă în Administraţie, la categoria servicii sociale pentru proiectul ”Modernizarea şi extinderea Complexului de Servicii Sociale Casa Soarelui”.

Premiul acordat instituţiei noastre i-a fost înmânat vicepreşedintelui CJD, Alexandru Oprea. Evenimentul este organizat în fiecare an de către Portalul Naţional de Administraţie Publică www.administraţie.ro şi Agenţia ”Oameni şi Companii”, fiind o acţiune dedicată în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu.

Gala s-a desfăşurat în Poiana Braşov şi a reunit un număr mare de lideri ai instituţiilor publice din România – prefecţi, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene, administratori publici, reprezentanţi ai administraţiei publice şi ai asociaţiilor profesionale. 

Programul evenimentului a cuprins şi seminarul cu tema: ”Management Modern în Administraţie”, lansat în anul 2006, fiind primul program naţional de promovare a proiectelor şi iniţiativelor lăudabile din domeniul administraţiei publice, de educare şi informare a noului tip de manager în administraţia publică din România.

image

Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie evidenţiază cele mai bune rezultate din administraţia publică locală din România, ilustrând eforturile care se fac pentru dezvoltarea acestui sistem, iniţiativele pozitive ale specialiştilor, precum şi proiectele importante pe care reprezentanţii administraţiei locale şi centrale le-au susţinut.

Alături de secţiunea servicii sociale, în cadrul căreia Consiliul Judeţean Dâmboviţa a fost premiat, au mai fost acordate distincţii pentru cele mai performante proiecte, în domeniile: servicii publice, turism, infrastructură, educaţie, sănătate, urbanism şi tehnologii moderne.

La ediţia din anul 2015, CJD a primit premiul de excelenţă la secţiunea turism pentru proiectul ”Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii tehnice pentru creşterea potenţialului turistic al Peşterii Ialomiţei din Masivul Bucegi, judeţul Dâmboviţa”.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite