Cine este noul partener de viaţă al românului Florin Marin, proaspăt despărţit de bătrânul Clements: „Este spaniol şi a fost căsătorit cu o româncă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Marin, tânărul de 24 de ani ajuns în atenţia presei tabloide din România şi Marea Britanie datorită relaţiei cu un fost preot anglican, susţine că şi-a găsit în Spania un nou partener de viaţă.

Florin i-a spus adio britanicului cu 50 de ani mai în vârstă din cauza unui motiv des întâlnit prin părţile noastre - bătaia - după cum Adevărul a arătat în urmă cu câteva zile. 

"Mi-a luat imediat ultimul model de Iphone. I-am zis: <bagă aici, la poşetă>"

Tânărul care a fost cap de afiş în presa tabloidă din Regat i-a făcut rapid portretul noului său iubit, despre care spune că este un om de afaceri din Spania.

"M-am cuplat, păi ce dracu’ să fac, să stau singur la vârsta mea?! Îl cheamă Jeronimo Jesus de Vega, este spaniol, are 48 de ani, a fost căsătorit cu o româncă, cu care are o fetiţă de 13 ani, însă a divorţat după ce şi-a dat seama că-i plac bărbaţii. El mi-a scris pe Facebook după ce a aflat că m-am despărţit de Philip şi mi-a zis că vrea să mă cunoască. I-am spus să cumpere biletele de avion, că doar nu era să mă duc pe banii mei. M-a aşteptat la aeroport cu trandafiri albi, m-a surprins plăcut. După aceea, ne-am dus într-un club de gay din Alicante, am băut gin tonic şi am plecat la el acasă. Am dormit împreună. Are trei restaurante şi şi-a luat teren să construiască un bloc. Nu l-a deranjat că mie îmi plac banii, eu i-am spus pe faţă, de ce să mint? Mi-a luat imediat ultimul model de Iphone. I-am zis: <bagă aici, la poşetă>”, a povestit Florin Marin pentru Click!

Chiar dacă recunoştea că este topit după cei în vârstă, Florinel spune că el a luat această decizie după bătrânul l-a altoit în căminul conjugal.

image

“Am terminat relaţia pentru că a dat în mine. Nu mă lasă de doi ani de zile să dorm. Mi-au sărit dracii pe el. Mi-a tras una în spate şi două palme peste faţă. Când am văzut asta, i-am spus că s-a terminat. Eu am spus mereu că ne certăm, dar chiar aşa, la 79 de ani să dai în mine? Eu nu l-am lovit, pentru că la o adică, poliţia îl credea pe el, nu pe mine. Mi-a dat bine, pe săturate, şi-a descărcat nervii pe mine. Nu am vânătăi şi nici nu am fost la Poliţie să depun plângere. El a plecat în Anglia. Încă suntem căsătoriţi în acte. Suntem prieteni şi atât. De când a plecat nu am mai vorbit”, ne-a spus Florin Marin.
 

“Eu îl mai loveam în somn, el se răzbuna dimineaţa”

Florinel spune că relaţia lor a fost mai tot timpul tensionată şi că Philip Clements era şi gelos, dar şi violent. 

“Eu am problemă în somn, dorm urât şi probabil că l-am mai lovit fără să vreau. Îmi tot reproşa treaba asta, dar nu o făceam cu intenţie. El mi-a dat treaz. I-am spus că dacă vrea să mai stea cu mine în casă, foarte bine, nu îl dădeam afară din casă. El a plecat de bunăvoie şi nesilit de nimeni. Nu vrea să divorţăm. Şi-a cerut scuze, s-a pus în genunchi în faţa mea la o săptămână de la faza cu bătaia şi nu am vrut să mai aud de nimic”.

Nu vrea români. „Ce să fac cu ei?”

image

Casa în care au locuit cei doi este pe numele tânărului. Acesta declară că are şi ceva bani puşi deoparte cu care vrea să înceapă o nouă relaţie.

“Eu vreau să plec în afară, nu ştiu în ce ţară, dar vreau să plec. Anglia este exclusă, la fel şi un viitor împreună cu el. Casa e pe numele meu. Vreau să îmi găsesc o nouă iubire. Străin vreau! Cu românii ce să fac? Momentan nu mai am nicio activitate. M-a nenorocit ăsta bătrânu”, adaugă Florinel.

florin marin gay

Florin Marin este fotomodel la UK Models. Este originar din judeţul Dâmboviţa şi a plecat în Anglia în urmă cu doi ani. De altfel, relaţia dintre cei doi s-a legat la scurt timp de la sosirea lui în Regat. Florin Marin a terminat studiile liceale la Liceul din Vişina, în 2013. A picat BAC-ul la Biologie şi, iniţial, a lucrat timp de patru ani în Bucureşti. 

Reverendul Philip Clements, fost preot paroh în Eastry, Kent, a confirmat pentru presa din Regat că planurile sale de nuntă sunt cât se poate de reale. Nunta dintre cei doi a avut loc pe 25 aprilie într-un pub din Anglia.

PE ACEEAŞI TEMĂ: 

Povestea românului care pleacă în Anglia să se însoare cu un preot de 78 de ani. „În România nu se acceptă o relaţie ca a noastră, dar e ţara plină de cupluri gay“ 

 

Un tânăr român, în atenţia presei londoneze după ce a decis să se căsătorească cu un preot de 78 de ani

 

Probleme în paradis pentru cuplul gay format dintr-un român de 24 de ani şi un fost preot britanic de 78 de ani

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite