ChindiaTârgovişte, sub lupa Serviciului de Investigare a Fraudelor de la IPJ Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gruparea din Târgovişte, sustinută financiar şi de Gică Popescu, a retrogradat, la finalul unui sezon încâlcit, în liga a treia
Gruparea din Târgovişte, sustinută financiar şi de Gică Popescu, a retrogradat, la finalul unui sezon încâlcit, în liga a treia

Pasată între Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Primăria Târgovişte şi “arbitrată” de la mijloc de Gică Popescu, echipa de suflet a târgoviştenilor, Chindia, este zdruncinată de un scandal de corupţie. Potrivit IPJ Dâmboviţa, Consilul Local a făcut o plângere pentru abuz în serviciu.

Pe masa anchetatorilor sunt posibile transferuri suspecte între Chindia şi Şcoala de Fotbal Gică Popescu, dar şi destinaţia unor sume ameţitoare suportate de la bugetele CJ Dâmboviţa şi Primărie.

“Este vorba de abuz în serviciu contra intereselor publice. Se fectuează cercetări de catre ofiţeri de la Investigarea Fraudelor pentru legaliateta privind utilizarea resurselor baneşti începând cu anul 2011. Dosarul a fost înaintat şi la Parchet. Comiterea unei asemenea infracţiuni se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani”, a declarat pentru “Adevărul”, agentul Raluca Florescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Retrogradată în liga a III-a

Gruparea din Târgovişte, sustinută financiar şi de Gică Popescu, a retrogradat, la finalul unui sezon încâlcit, în liga a treia. Chindia ar fi putut evita retrogradarea doar dacă Sportul era neprogramată sau dacă cei de la Suceava nu câştigau partida.

Gică Popescu şi-a anunţat după acel meci retragerea de la echipa din Târgovişte, acuzând jocuri de culise la nivel înalt. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite