Chindia, favorită în barajul cu Mioveni, pentru rămânerea în Liga I, potrivit preşedintelui Marcel Ghergu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Afc Chindia (Facebook)
FOTO: Afc Chindia (Facebook)

Chindia Târgovişte îşi joacă şansa de a rămâne în Liha I. FRF a decis că echipa antrenată de Emil Săndoi trebuie să joace barajul cu ocupanta locul 3 din Liga a doua, CS Mioveni.

Preşedintele Chindiei Târgovişte, Marcel Ghergu, a declarat, la Telekom Sport, că în barajul cu CS Mioveni, echipa sa este favorită să se menţină în Liga 1.

Programul barajului cu CS Mioveni:

-Tur: duminică, 9 august, ora 20.30, la Ploieşti

-Retur: miercuri, 12 august, ora 18.30, la Mioveni

FRF a stabilit, joi, că ediţia 2020/2021 a Ligii I va avea 16 echipe, în loc de 14, astfel că nu va retrograda direct nicio formaţie din primul eşalon.

Dinamo, penultima după încheierea play-out-ului, rămâne în prima ligă, iar Chindia, ultima clasată, va da baraj cu CS Mioveni, locul 3 în Liga a II-a, cu meciuri la 9 şi 12 august.

Au promovat direct din Liga a II-a UTA şi FC Argeş.

Ce a decis FRF

"...Niciun meci nu se mai dispută, nici în play-off, nici în play-out-ul competiţiei. Păstrăm acelaşi concept unitar în toate eşaloanele competiţionale care nu-şi mai pot încheia competiţia pe teren. În ceea ce priveşte sezonului competiţional 2020/2021, astăzi s-a decis creşterea numărului de echipe de la 14 la 16. Acest lucru presupune că nicio echipă nu va retrograda direct din Liga I. Ţinând cont că echipele din Liga a II-a şi-au încheiat competiţia pe teren, dreptul acestora de promovare va fi protejat. Asta presupune că echipa de pe locul al treilea, CS Mioveni, va disputa un meci de baraj pentru promovarea în Liga I, cu ocupanta locului 14 din Liga I, Chindia Târgovişte...", a declarat Burleanu, la Casa Fotbalului.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite