Chindia Târgovişte se opune prelungirii sezonului până pe 18 august. Echipele care gândesc la fel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo

6 echipe din playout, printre care şi Chindia Târgovişte, s-au opus prelungirii sezonului, astfel încât Dinamo să încheie finalul sezonului pe teren. Decizia finală se va lua pe 3 august.

Liga Profesionistă de Fotbal a găzduit astăzi o Adunare Generală în care s-a stabilit cum va continuă Liga 1 în acest sezon.

LPF a lansat o propunere cu privire la reprogramarea meciurilor pe care Dinamo trebuie să le dispute până la finalul sezonului, propunere cu care majoritatea echipelor a fost de acord. 

Doar FC Viitorul, Chindia Târgovişte, Sepsi, Poli Iaşi, Academică Clinceni şi FC Hermannstadt s-au opus prelungirii sezonului până pe 18 august, lucru care ar modifică dată de disputare a barajului de promovare în Liga 1 pe 21 august. 

Potrivit sport.ro., Dinamo ar trebui să joace din două în două zile meciurile pe care le joacă acasă şi din trei în trei zile meciurile din deplasare.  

Dinamo a fost una dintre echipele din Liga 1 cu cele mai mari probleme cauzate de pandemie, având 21 de cazuri confirmate în club şi fiind carantinată în urma unei decizii a DSP. După mai bine de două săptămâni de pauză, cu Gigi Mulţescu la debutul pe banca tehnică, Dinamo va juca cu FC Voluntari duminică, de la ora 21:30.

Până pe 18 august, când va fi stabilită, cel mai probabil, data limită pentru încheierea play-out-ului, Dinamo mai are de disputat, pe lângă jocul de la Voluntari, alte şase partide, cu Chindia (2 partide), Hermannstadt (2 partide), Sepsi şi Viitorul.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite