Cei mai performeri sportivi şi antrenori, premiaţi în cadrul Galei Sportului Dâmboviţean – ediţia 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:
gala sportului dambovitean

Cei mai performeri sportivi şi antrenori ai Clubului Sportiv Târgovişte, au fost premiaţi în cadrul Galei Sportului Dâmboviţean – ediţia 2019, pentru rezultatele deosebite obţinute.

Sportivii au fost recompensaţi cu diplome, echipamente sportive şi bani de către reprezentanţii DJST Dâmboviţa, dar şi de anumiţi sponsori care au dorit să fie alături de cei mai reprezentativi sportivi ai judeţului. 

De asemenea, Clubul Sportiv Târgovişte a fost premiat cu o plachetă de către DJST Dâmboviţa, care a fost ridicată de directorul instituţiei, Alexandru Badea.

În urma punctajelor stabilite, cel mai bun sportiv a fost desemnat luptătoarea Diana Vlăsceanu, iar cel mai bun antrenor Cornel Cornea, coordonatorul secţiilor de lupte de la CS şi CSŞ Târgovişte.

La capătul ierarhiilor întocmite de DJST Dâmboviţa, de la Clubul Sportiv Târgovişte au fost premiaţi zece sportivi (9 – sporturi olimpice şi 1 – sporturi neolimpice) şi 7 antrenori (6 – sporturi olimpice şi 1- sporturi neolimpice).

Pentru premiile oferite sportivilor şi antrenorilor, Clubul Sportiv Târgovişte mulţumeşte Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Dâmboviţa, sponsorilorşi tuturor oamenilor cu suflet mare care au dorit să fie lângă cei mai buni sportivi ai clubului nostru.

Clasament sportivi 2019 – sporturi olimpice

-Diana Vlăsceanu (CS/CSŞ) – lupte;

-Ionuţ Stancu (CS/CSŞ)- atletism;

-Maria Cioclea (CS/CSŞ) – lupte;

-Diana Ivăncescu – atletism;

-Gabriel Şerban (CS/CSŞ) – atletism;

-Ionuţ Drăgănescu – lupte;

-Georgiana Filip – lupte;

-Denisa Lakatoş – box;

-Gabriel Ştefan – box.

gala sportului dambovitean

Clasament antrenori – sporturi olimpice

-Cornel Cornea (CS/ CSŞ) – lupte;

-Nicolae Guţoiu (CS/ CSŞ) – atletism;

-Gheorghe Stan – box;

-Desdemona Banu Ionescu – atletism;

-Ilie Torcică  – judo;

-Alexandru Stan – box.

Clasament sportivi – sporturi olimpice

-Valentin Cârlan – karate.

Clasament antrenori – sporturi neolimpice

-Ionuţ Munteanu – karate.

Pe de altă parte, Sportivii Clubului Asociaţia Club Sportiv Marin Marius Mihai Marţial Arts Târgovişte şi antrenorul Marin Marius, au fost premiaţi şi ei în cadrul Galei Sportului Dâmboviţean. Sportivii familiei Marin au adus Târgoviştei şi judeţului Dâmboviţa foarte multe medalii, de la toate concursurile şi campionatele la care au participat.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite