Ce trăsături îţi demonstrează că ai putea deveni scriitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă sunteţi tipul de persoană care petrece mult gândindu-se profund la ce provocări îi dă viaţa s-ar putea să ajungeţi să scrieţi o carte într-o anumită parte a vieţii voastre. Sunt şi alte semne în acest sens, toate prezentate de site-ul Tipsotricks.com.

Motivele care îndeamnă la scris sunt la fel de diverse precum subiectele dezbătute. Sunt oameni care şi-au descoperit această pasiune în copilărie, în timp ce alţii şi-au dat seama că au ceva de spus lumii la mijlocul existenţei lor, în urma unor experienţe însemnate, potrivit site-ului Tipsotricks.com.

Sunteţi un gânditor

Dacă aveţi genă de scriitor, primul semn că aţi putea scrie o carte la un moment dat ar fi faptul că vă gândiţi mult la tot felul de lucruri. Scriitori adoră să petreacă mult timp cu propriul sine. 

Sunteţi un aventurier

Fie că este vorba despre un film, despre o persoană sau o comedie romantică în care cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere, fie că este vorba de economisirea banilor pentru a ajuta un sărac sau pentru a petrece mii de ore la cumpărături sau în călătorii, sunteţi adevăratul aventurier.

Vă place să notaţi totul

Niciun scriitor nu se poate baza exclusiv pe dispozitivele electronice. Întotdeauna notaţi lucruri importante şi chiar mai puţin importante în reviste, jurnale, postits sau orice altceva care prezintă siguranţă. În general, ideile, cuvintele se uită destul de uşor, iar notatul lor ne ajută foarte mult şi scuteşte de bătăi inutile de cap.

Aveţi o imaginaţie debordantă

Un scriitor este incomplet fără imaginaţie, dacă nu îşi poate face propriile poveşti despre oricine şi orice. Ăsta este un semn că veţi intra în curând în lumea literaturii.

Instinctul către cuvinte noi

Un scriitor are acest instinct, foarte special, de a remarca un cuvânt unic, nou, din orice colţ al camerei. În mod sigur dacă va auzi o combinaţie ciudată de cuvinte o va observa şi va fi fascinat de ea, ba poate chiar îşi va dori să o noteze ca să o folosească în viitor. 


Aşadar, există posibilitatea să vă daţi seama de faptul că aveţi talent, dar niciodată nu aţi avut curajul de a arăta acest lucru. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite