CATD a interzis utilizarea apei din reţea, la Aninoasa, după ce zeci de oameni au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma incidentului din comuna Aninoasa, Compania de Apa Târgovişte Dâmboviţa a interzis utilizarea apei din reţea. Mai exact, Compania a dispus verificarea şi curăţarea reţelelor şi verificarea şi curăţarea  fiecărui branşament în parte.


Locuitorii vor primi apă cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Dâmboviţa şi ISU Dâmboviţa, care vor fi trimite cisterne cu apă potabilă pentru a fi utilizata pentru consumul casnic. 

Echipe de la CATD, vor efectua aceste lucrări, vor asigura purjarea instalaţiilor si verificarea calităţii apei. ESTE INTERZISA UTILIZAREA APEI DIN REŢEA. CATD  va anunţa imediat ce se va finaliza curăţarea reţelei de apa pentru a fi reutilizata in scopul iniţial. Toate costurile vor fi suportate de Compania de Apa Târgovişte Dâmboviţa. CATD îşi cere scuze pentru situaţia creata si ia masurile ce se impun pentru remedierea situaţiei in cel mai scurt timp", se arată într-un comunicat al CATD.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

 

Patru şefi de servicii din Compania de Apă, suspendaţi pe durata cercetărilor, în cazul apei infestate de la Aninoasa

Dosar penal, după ce 100 de persoane s-au îmbolnăvit din cauza apei de la robinet

Prefectul judeţului Dâmboviţa a cerut demisia directorului Companiei de Apă

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa: „CATD îşi sumă răspunderea. Directorul general îşi va da demisia dacă va fi găsit vinovat”

Zeci de persoane au ajuns la spital după ce au consumat apă infestată. Compania de Apă Târgovişte a remediat problema

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite