Prefectul judeţului Dâmboviţa a cerut demisia directorului Companiei de Apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul de Dâmboviţa, Victor Sanda, a cerut, miercuri, într-o conferinţă de presă, demisia directorului Companiei de Apă, Dorin Staicu, după scandalul apei infestate de la Aninoasa.


Potrivit lui Sanda, directorul Dorin Staicu, nu a luat măsuri de informare a populaţiei din comuna Aninoasa cu privire la potabilitatea apei. Prefectul Victor Sanda a mai anunţat, ca măsură preventivă, că locuitorii din Aninoasa sunt informaţi să nu mai folosească pentru consum în următoarele zile apa din sistemul public de alimentare. Cisterne cu apă potabilă vor fi trimise la Aninoasa. Transportul va fi efectuat de către Jandarmerie şi Armată. De asemenea,Crucea Roşie va duce în zonă apă minerală.

La nivelul Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa s-au constituit două comisii de anchetă a incidentului de la Aninoasa. Preşedintele Consiliului de administraţie al companiei de apă, Ion Ponorică, a anunţat că, în cazul în care concluziile comisiilor vor arăta că directorul companiei se face vinovat de incident, acesta va fi demis

PE ACEEAŞI TEMĂ:

VIDEO PERICOL Oamenii din Aninoasa sunt anunţaţi prin staţie să nu mai consume apă

CATD a interzis utilizarea apei din reţea, la Aninoasa, după ce zeci de oameni au ajuns la spital

 

Patru şefi de servicii din Compania de Apă, suspendaţi pe durata cercetărilor, în cazul apei infestate de la Aninoasa

 

Dosar penal, după ce 100 de persoane s-au îmbolnăvit din cauza apei de la robinet

 

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa: „CATD îşi sumă răspunderea. Directorul general îşi va da demisia dacă va fi găsit vinovat”

 

Zeci de persoane au ajuns la spital după ce au consumat apă infestată. Compania de Apă Târgovişte a remediat problema

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite