Câine lovit bestial cu un par. Cruzimea agresorilor Beni și Bebe din Șotânga, filmată de o cameră de supraveghere VIDEO

0
Publicat:

Scene barbare în localitatea dâmbovițeană Șotânga, acolo unde doi indivizi au bătut până la leșin un biet câine. Oribila scenă petrecută pe stradă a fost filmată de o cameră de supraveghere.

Câinele aflat în agonie a fost preluat de o ambulanță veterinară trimisă de o clinică veterinară din București, la solicitarea Asociației pentru Protecția Animalelor Kola Kariola.

„Am încredere în polițiștii de la IPJ Dâmbovița, care s-au implicat exemplar intr-un caz similar, uriașul Khan! Cânele agonizează și ambulanța de la VET 4 LIFE - Clinica Veterinara este deja pe drum. Speram ca pentru câine sa se mai poată face ceva. Cei din imagini se numesc Beni și Bebe și speram ca în scurt timp să-i vedem încătușați de Politia Dâmbovița. Vă rugam un număr cât mai mare de sesizări către IPJ Dambovita”, au transmis, pe Facebook, reprezentanții Asociației pentru Protecția Animalelor Kola Kariola. 

Această asociație este o organizație non-profit, având ca scop ajutorarea animalelor fără stăpân din România. Începând cu luna aprilie a anului 2014, odată cu înființarea primului adăpost în Fundulea și continuând cu construirea unui adăpost mai mare și cu condiții mult mai bune în Belciugatele, Kola Kariola a adăpostit, a îngrijit și a dat spre adopție peste 400 de câini.

Poliția i-a identificat pe cei doi agresori și le-a făcut dosare penale. FOTO Jonny / Facebook
Poliția i-a identificat pe cei doi agresori și le-a făcut dosare penale. FOTO Jonny / Facebook

Reacția Poliției Dâmbovița

Oamenii legii au anunțat, printr-un comunicat, că s-au sesizat din oficiu despre cele întâmplate. I-a identificat deja pe cei doi derbedei, iar pe numele lor au deschis un dosar penal și sunt acuzați de rele tratamente asupra animalelor.

„Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la apariția în mediul online a unor imagini în care un exemplar canin ar fi fost lovit. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 55 de ani, din Șotânga, care, la data de 19 noiembrie a.c., ar fi lovit un câine. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor, faptă prevăzută de art. 25 din Legea nr. 205/2004 privind Protecția Animalelor”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Între timp, iubitorii de animale au transmis că animalul se află în stare critică, find internat într-o clinică din București.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite