Baschetbalist imobilizat la pat în urma unui accident groaznic. O operaţie îl poate salva pe Radu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Canciu, baschetbalist. FOTO: Facebook
Radu Canciu, baschetbalist. FOTO: Facebook

În urmă cu o lună, Radu Canciu, junior legitimat la Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ) Târgovişte, a suferit un grav accident, cu un traumatism al coloanei vertebrale.

În urma acestui eveniment el a rămas imobilizat la pat. Din fericire, există o şansă de recuperare la o clinică din Belgia, însă costurile sunt foarte mari.

Radu este un sportiv de excepţie, cu un talent uriaş, o inimă la fel şi cu o imensă dorinţă de a reveni pe terenul de baschet, alături de colegii lui, spun antrenprii săi.

Oricine doreşte să îl ajute, o poate face în contul deschis pe numele mamei sale: RO59 RZBR 0000 0600 0822 0178 – Canciu Ana Maria.

Licitaţie cartabilă pentru Radu

Cazul nefericit în care se află Radu, unul dintre cei mai tineri baschetbalişti ai României, i-a mobilizat pe mulţi jucători. 

A fost scos la licitaţie tricoul de joc al lui Titus Nicoară, pe care, titratul sportiv al României l-a purtat cu succes pe terenul de baschet, reprezentând ţara, potrivit UnitedHoops România - portal destinat jocului de baschet. 

Radu Canciu

   

Acţiunea porneşte de la 150 RON şi se poate licita cu o diferenţă de minim 50 RON. 

Licitaţia se încheie joi. Suma de bani, va fi redirecţionată, ulterior, în contul mamei sale, doamna Ana Maria Canciu. 

Dacă doriţi să contribuiţi la acest caz şi cu cele mai mici sume, o puteţi face donând  în contul mamei (RO59 RZBR 0000 0600 0822 0178).

Vă recomandăm să mai citiţi:

Militarii români îşi construiesc spital pentru tratarea traumelor de război. MApN recunoaşte în premieră că militarii suferă de sindrom post-traumatic

VIDEO Zeci de mămici au protestat faţă de condiţiile din Spitalul Judeţean de Urgenţă şi de comportamentul unor medici

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite