Bărbat căutat cu disperare de familie, în Dâmbovița. A plecat de acasă lăsând un bilet de adio VIDEO

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Dâmbovița, a pus pe jar familia și Poliția după ce a plecat de acasă, lăsând și un bilet de adio, în care spunea că are de gând să își ia viața.

Un bărbat a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă. FOTO IPJ Dâmbovița
Un bărbat a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă. FOTO IPJ Dâmbovița

Polițiștii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Pucioasa au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 40 de ani, din satul Șuvița, a plecat de la domiciliu și a lăsat un bilet de adio.

Din fericire, oamenii legii l-au găsit la timp, într-o baracă părăsită.

„În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind constituite mai multe echipe de căutare formate din polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari. În urma activităților de căutare, bărbatul a fost identificat într-o construcție dezafectată (baracă). Acesta a fost preluat de medici pentru efectuarea unor investigații”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Pacient fugit de la Psihiatrie

Medicii de la Secția Psihiatrie Cronici Gura Ocniței (Dâmbovița) au alertat poliţiştii, în weekendul 13-14 mai 2023, deoarece un pacient, în vârstă de 72 de ani, a plecat din unitatea spitalicească.

În urma căutărilor, oamenii legii l-au găsit pe bărbat și l-au adus din nou în Secția Psihiatrie Cronici Gura Ocniței, secție exterioară a Spitalului Județean din Târgoviște. Unitatea spitalicească se află în satul Ochiuri, comuna Gura Ocniței, Dâmbovița.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 de Poliţie Rurală Moreni au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către un medic din cadrul unei secţii de psihiatrie de la o unitate medicală din Ochiuri, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din Târgovişte, a plecat voluntar din curtea spitalului, fără a mai reveni”, a transmis, duminică, 14 mai 2023, Poliţia Judeţeană Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că în urma activităţilor de căutare desfăşurate de către poliţişti, bărbatul a fost găsit, acesta nefiind victima niciunei infracţiuni.

Bărbatul a fost încredinţat reprezentanţilor unităţii medicale.

Tot aici, în urmă cu mai mulți ani, un bărbat de 46 de ani, angajat la Sanatoriul Psihiatric din Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa, a murit căzând pe scări în incinta unităţii sanitare, Poliţia deschizând o anchetă în acest caz.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, un angajat al Sanatoriului Gura Ocniţei a murit, în urma unui accident produs pe scările spitalului.

Primele informaţii arată că bărbatul, care lucra ca muncitor necalificat, a alunecat între balustrade şi a murit la scurt timp de la incident.

Poliţia a deschis dosar penal şi a făcut cercetări, decesul bărbatului fiind considerat moarte suspectă.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, în subordinea căruia se află Sanatoriul de Psihiatrie de la Gura Ocniţei, nu au oferit, la vremea respectivă, mai multe  informaţii referitoare la acest caz.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite