Arctic oferă o masă caldă copiilor din Complexul de Servicii Sociale Găeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arctic, cel mai mare producător de electrocasnice din România, vrea ca sărbătorile de Paşte să îi încarce cu energie pe copiii din Complexul de Servicii Sociale Găeşti. Astfel, în luna aprilie, Arctic desfăşoară o acţiune specială pentru copii, prin care va asigura câte o masă caldă pe zi pentru cei 51 de copii.

În plus, pentru a le oferi şi mai multă bucurie copiilor, Arctic a pregătit o surpriză celor mici alături de unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri culinari din România, JamilaCuisine. Jamila va profita de apropierea Sărbătorii de Paşte şi va prepara, special pentru copii, fursecuri în formă de ou şi îi va învăţa să le decoreze, în cadrul unui atelier culinar organizat la finalul lunii împreună cu reprezentanţii Arctic.

În cadrul acestui atelier, Jamila le va arăta copiilor moduri cât mai inedite de decorare pentru a le stimula creativitatea şi a-i încuraja să vină cu idei cât mai îndrăzneţe.

Cu această ocazie, copiii vor afla informaţii despre preparatele culinare, despre obiceiurile de Paşte şi vor învăţa că folosindu-şi imaginaţia, poate fi foarte simplu să decorezi prăjituri. 

Iniţiativa face parte dintr-o campanie mai amplă, Reţete cu drag, care, prin acţiuni diferite se adresează atât copiilor din comunitatea locală cât şi clienţilor Arctic. 

În această perioadă, clienţii Arctic se pot înscrie într-un concurs pe pagina de Facebook,  şi pot câştiga un set de produse încorporabile Arctic.

Arctic este prezent pe piaţă din România de peste 45 de ani şi este puternic implicat în susţinerea comunităţii din Gaeşti, desfăşurând constant programe educaţionale pentru elevi şi studenţi, în industrie şi proiectare, şi totodată sprijinind comunitatea locală prin implementarea de campanii sociale şi programe de sponsorizare. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite