Arctic a început recrutarea pentru fabrica de la Ulmi, unde va produce maşini de spălat şi cuptoare cu microunde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arctic a dat startul angajărilor pentru noua fabrică de maşini de spălat rufe de la Ulmi. Angajatorul recrutează tehnicieni de mentenanţă electrică şi mecanică. Se cer doar studii medii, cunoaşterea limbii engleze (opţional), abilităţi de rezolvare a problemelor, spirit de iniţiativă, autonomie şi flexibilitate.

Scările de bloc din Târgovişte au înceut să fie împânzite de anunţuri de angajare. Potrivit informaţiilor tipărite, persoanele care vor fi angajate vor avea în responsabilitate mentenanţa liniei de producţie automatizată, a preselor de injecţie şi a sistemelor de depozitare şi manevrare. De asemenea, vor acorda suport pentru instalarea şi punerea în funcţiune a echipamentelor de producţie.

ARCTIC ULMI

Anunţul de angajare a fost postat şi de Primăria Ulmi pe pagina de Facebook, iar CV-urile se pot depune chiar la sediul administraţiei locale. 

Angajatorul mai precizează că experienţa anterioară în lucrul cu maşini cu comandă numerică, cum ar fi maşina de electroeroziune, maşina de frezat, strung şi maşina de rectificat, este ideală. Pentru toate acestea, firma turcească oferă disponibilitate de a lucra în 3 schimburi, pachet salarial atractiv, la care se adaugă sporuri, prime anuale, beneficii acordate pentru evenimente deosebite, tichete de masă în valoare de 300 lei şi pachet gratuit de analize medicale anual.

CV-urile se pot depune pe e-mail, la adresa: resurse.umane@arctic.ro

Potrivit CJ Dâmboviţa, lucrările, în valoare totală de 200 de milioane de euro, urmează a fi executate până în 2019, iar până atunci trebuie formată deja echipa. Terţi investitoriiau anunţat CJ Dâmboviţa că vor suplimenta suma cu încă 130 milioane de euro, bani care vor fi pompaţi în alte unităţi de producţie care vor asigura fluiditatea uzinii Arctic. 

Numărul de angajaţi de care Arctic are nevoie la Ulmi se apropie de 1.000, însă numărul total de angjaţi care lucra pe platforma creată de Arctic, însemnând cel puţin 5 firme mari în Ulmi, Comişani şi Văcăreşti, ajunge la 5.000.

În prima etapă, proiectul vizează atât unitatea în sine, cât şi un depozit de produse finite, laboratoare, birouri, cantină, platforme acoperite, parcări pentru autoturisme şi maşini de mare tonaj, cabină pentru poartă, clădiri conexe, alei carosabile şi pietonale, amenajări peisagere şi sistematizare verticală, împrejmuire, branşamente pentru utilităţi şi organizare de şantier. 

Prin realizarea acestei investiţii, Arctic va deveni unul dintre cei mari producători din Europa în domeniul producţiei de maşini de spălat.  

Cel mai mare angajator în judeţ

Dacă în urmă cu doi, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte era cel mai mare angajator din Judeţul Dâmboviţa, acum primul loc este ocupat de cel mai mare producător de electronice şi electrocasnice din România, Arctic, aflat în plină expansiune.

1. ARCTIC, cu 2.895 de angajaţi, însă compania a anunţat ITM Dâmboviţa că este în plin proces de recrutare de forţă de muncă pentru viitoarea fabrică ce se va construi la Ulmi.

2. Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, cu 2.158 de angajaţi

3. Combinatul de Oţeluri Speciale – COS (fost Mechel) – 1.260 de angajaţi

4. SUN GARDEN MANAGEMENT, Pucioasa – 1.100 de angajaţi

5. INTEL PRO RESOURCES – 840, aceasta fiind o firmă care lucrează tot pentru ARCTIC

CITEŞTE ŞI:

Kablutronik angajează muncitori necalificaţi la Ulmi

Proiectul Arctic, mană cerească pentru judeţul Dâmboviţa: lideri detaşaţi la salariaţi şi pionier al învăţământului dual

Câţi bani pompează, la Văcăreşti, un furnizor al Arctic într-o fabrică în care vor lucra 900 de oameni

O firmă turcească va crea o fabrică ce se întinde pe 11.000 de mp, pentru a veni în sprijinul Arctic Ulmi

Fabrică de electrocasnice Arctic la Ulmi. CJ Dâmboviţa a dat avizul pentru începerea unor lucrări în valoare de peste 35 de milioane de lei

Arctic deschide o nouă fabrică în Dâmboviţa şi creează 480 de locuri de muncă

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite