Agentul de pază care s-a jefuit singur. A pierdut banii la păcănele, dar a sunat la 112 spunând că a fost atacat de doi tâlhari

0
Publicat:

Un agent de pază de la o sală de jocuri de noroc din Găești a pus pe jar Poliția, după ce a sunat la 112 spunând că a fost tâlhărit. În realitate, agentul s-a dat singur de gol și s-a ales cu dosar penal.

Jocuri de noroc. FOTO Arhivă
Jocuri de noroc. FOTO Arhivă

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, le-a spus oamenilor legii că persoane necunoscute, mascate, l-au tâlhărit și i-au luat banii.

În realitate, el pierduse o sumă mare din încasările pe care le făcuse în calitate de agent de pază la jocuri de noroc și i-a încolțit în minte un plan. Povestea nu a ținut însă prea mult, iar tânărul găeștean s-a ales cu dosar penal:

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați de către un tânăr de 22 de ani, din Găești, cu privire la faptul că două persoane l-ar fi dat jos din autoturism, l-ar fi agresat fizic și l-ar fi deposedat de bani. La fața locului s-au deplasat polițiștii de la investigații criminale, alături de un tehnician criminalist și câinele de urmă, pentru efectuarea de cercetări. Persoana vătămată ar fi susținut că, în timp ce s-ar fi aflat la locul de muncă, într-un autoturism oprit pe strada Ac. Șerban Cioculescu, ar fi fost agresat fizic de două persoane necunoscute care ar fi avut fețele acoperite și care i-ar fi sustras 4.000 de lei”, arată IPJ Dâmbovița.

Din investigațiile efectuate, a rezultat că bărbatul, agent de pază la o societate comercială din Găești, în timpul programului de lucuru, ar fi mers la o sală de jocuri de noroc, unde ar fi pierdut aproximativ 5.000 de lei, sumă care ar fi reprezentant încasările societății comerciale.

Ulterior, pentru a justifica lipsa banilor, acesta s-ar fi deplasat într-o zona nesupravegheată video, și-ar fi rupt hainele și a sesizat că a fost victima unei infracțiuni.

Ținând cont de acțiunile bărbatului, polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări, sub coordonare unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, pentru săvârșirea infracțiunilor de delapidare și inducerea în eroare a organelor judiciare”, mai precizează IPJ Dâmbovița.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite