ADMITERE LICEU 2014 DÂMBOVIŢA Ultima zi de completare a fişelor de înscriere la liceu. Prima repartizare publicată pe EDU.RO pe 16 iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
colegiul ienachita vacarescu

Până marţi, 8 iulie, părinţii şi absolvenţii de clasa a VIII-a care au trecut de Evaluarea Naţională 2014 trebuie să completeze fişa de înscriere cu liceele unde şi-ar dori să înveţe copiii din toamnă. Dascălii îi sfătuiesc să bifeze, folosind codul corect, cât mai multe opţiuni, însă în ordinea preferinţelor.

În cadrul campaniei de anul acesta „Adevărul te meditează şi te premiază”, adevarul.ro a pus la dispoziţia cititorilor şi olecţie video despre modul în care trebuie completată, pas cu pas, fişa de înscriere la liceu pentru admitere liceu 2014

În platou a fost prezentă Steluţa Vlad, directoarea uneia dintre cele mai bune şcoli gimnaziale din Bucureşti, Şcoala Nr. 11 „Ion Heliade Rădulescu", care a venit cu sfaturi utile pentru părinţi, mai ales în această perioadă, când înscrierile sunt în toi.

Fişa de înscriere la liceu se completează la şcoala generală absolvită, alături de diriginte. Oricum, în perioada 5-9 iulie, părinţii şi candidaţii pot verifica fişele completate şi editate de calculator alături de diriginţi, la şcoală, pentru a corecta eventualele greşeli în baza de date computerizată, iar apoi pot lista fişele corectate din calculator necesare pentru admitere liceu 2014.

Doar patru medii de 10

În Dâmboviţa, un singur elev are media 10 la admiterea la liceu 2014. Este vorba de Daiana Maria Tăbârcă de la Liceul de Arte "Bălaşa Doamna", din Târgovişte.

În judeţul Dâmboviţa, din cei 4358 de candidaţi evaluaţi, doar 4 candidaţi au reuşit să obţină media 10, însă sunt 9 candidaţi care nu au scris nimic, reuşind "performanţa" nedorită, de a obţine media 1, la ambele discipline de examen, română şi matematică.
 

Elevii de 10 de la Evaluarea Naţională 2014 sunt: Alexandru Ghiculescu, de la Şcoala I.A.Brătescu Voineşti Târgovişte, Dragoş Stan, de la Şcoala Cândeşti Vale, Daiana Tăbârcă, de la Liceul de Arte Bălaşa Doamna Târgovişte şi Alin Căprăroiu, de la Şcoala Matei Basarab Târgovişte.

Elevii pot să vadă unde se situează în clasamentul pe judeţ în ceea ce priveşte media dintre rezultatele de la Evaluarea Naţională 2014  (75%) şi notele din gimnaziu (25%), mai exact media de intrare la liceu, care le va decide soarta în următorii patru ani.

Părinţii pot vedea cu ajutorul celor două aplicaţii dezvoltate de admitereliceu.ro la ce liceu au şanse copiii lor şi unde se află liceee dorite în topul colegiilor pe baza ultimelor medii de admitere de anul trecut.

ACCESATI AICI APLICAŢIA PRIN CARE PUTEŢI VEDEA LA CE LICEU POATE FI REPARTIZAT COPILUL DUMNEAVOASTRĂ!

ACCESATI AICI APLICAŢIA PRIN CARE PUTEŢI VEDEA TOPUL LICEELOR DIN ŢARĂ, JUDEŢ CU JUDEŢ

Pe aceeaşi temă:

VIDEO ADMITERE LICEU 2014 Cum să alegi liceul potrivit, la Adevărul Live

ADMITERE LICEU 2014 Inspectoratul Şcolar Bucureşti a publicat broşura admiterii la liceu de anul acesta

Ce opţiuni au elevii care dau admiterea la liceu anul acesta, la Adevărul Live: „Există un interes crescut pentru Ştiinţele Naturii şi dotările din licee”

ADMITERE LICEU 2014 Părinţii şi elevii, atraşi tot de liceele teoretice

Admiterea la liceu ilustrează impasul în care se găseşte învăţământul românesc

Admitere la liceu cu suspans în 2014

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri