Accident groaznic în Pucioasa. Bărbat lovit în curtea sa de o maşină ieşită de pe şosea: „S-a dus direct prin gard, în casă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto C.S.
Foto C.S.

Nici în propria curte nu eşti ferit de accidentele rutiere. A simţit-o pe piela lui un bărbat de 43 de ani, din Dâmboviţa, care a fost lovit de o maşină care a intrat în curtea sa. Impactul a fost extrem de violent. Maşina scăpată de sub control a mai lovit o altă maşină, aflată în curte, şi s-a oprit în pereţii casei.

Teribilul accident s-a petrecut în oraşul Pucioasa, din Dâmboviţa. Anchetatorii spun că un şofer, în vârstă de 65 ani, a părăsit partea carosabilă şi a fi pătruns în curtea unui imobil unde a lovit un bărbat. De asemenea, a mai lovit o maşină aflată în curte şi s-a oprit direct în pereţii casei. 

„Tocmai în momentul acela am plecat de lângă maşină şi a rămas fratele meu pe care l-a lovit. Am auzit doar o buşitură. Şoferul a pierdut controlul volanului. Am înţeles că un participant la trafic a pus frână, să intre pe variantă şi el nu a fost atent, nu a avut unde să se ducă şi a intrat în curte”, a povestit fratele victimei.

Atât şoferul vinovat, cât şi bărbatul lovit au fost duşi la spital pentru a le fi îngrijite rănile. Mai mulţi localnici au fost martori la întreaga scenă şi spun că s-au speriat teribil.

„Am văzut când o dată a intrat cu maşina în gard. L-a lovit pe proprietar acolo, i-a rupt piciorul, şoldul, nu ştiu. A fost impact puternic. Nu pot să îmi dau seama ce s-a întâmplat, că nu am auzit frână, nu am auzit nimic. S-a dus direct prin gard, în casă”, a povestit un localnic.

accidnt pucioasa

Foto C.S.

Poliţiştii efectuează cercetari, urmând sa stabilească cu exactitate cauza şi împrejurările producerii accidentului rutier.

„Din primele date, se pare că un bărbat, în timp ce se deplasa cu un autoturism, ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi pătruns în curtea unui imobil unde ar fi acroşat un bărbat. Ambele persoane primesc îngrijiri medicale, urmând să fie transportate la spital”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

accidnt pucioasa

Foto C.S. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Impact terifiant între două maşini. Doi pasageri şi-au pierdut viaţa şi alţi cinci au ajuns la spital VIDEO

Microbuz de transport, cu elevi, implicat într-un accident, lângă Târgovişte. Doi morţi şi nouă răniţi VIDEO

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite