Microbuz de transport, cu elevi, implicat într-un accident, lângă Târgovişte. Doi morţi şi nouă răniţi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident aninoasa

Un microbuz de transport persoane şi un autoturism s-au ciocnit, joi dimineaţă, pe DN 71, în apropierea localităţii Aninoasa, judeţul Dâmboviţa. Potrivit Poliţiei, şoferul microbuzului şi un pasager au murit, iar alte nouă persoane au fost rănite.

UPDATE: cei 9 copii au fost transportaţi la spital ( 6 transportaţi de echipajele şi SAJ, 3 cu mijloace proprii până la sosirea forţelor de intervenţie).

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 71 Târgovişte-Sinaia, în apropierea localităţii Aninoasa, judeţul Dâmboviţa, a avut loc o coliziune între un microbuz de transport persoane şi un autoturism.

Potrivit primelor informaţii, două persoane au murit, iar alte onouă sunt rănite.

Potrivit ISU Dâmboviţa, microbuzul a intrat în coliziune cu un autoturism. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de descarcerare, precum şi autospeciale sanitare de urgenţă.

   

„În microbuzul implicat au fost nouă copii evacuaţi de la locul accidentului, până la sosirea echipajelor de intervenţie. Trei dintre aceştia au plecat de la locul intervenţiei cu alte mijloace, iar ceilalţi şase se aflau la aproximativ 200 m de locul accidentului.

Aceştia din urma sunt în curs de evaluare medicală la faţa locului. Pentru gestionarea situaţiei şi acordarea asistenţei medicale de urgenţă victimelor, la locul evenimentului acţionează 2 ambulanţe SMURD, 4 ambulanţe SAJ, 2 echipaje de descarcerare, 2 maşini de stingere”, a precizat ISU Dâmboviţa.

Traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe străzi din localitate, pentru a permite intervenţia echipajelor specializate.

Aninoasa
TârgoviştePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite