Impact terifiant între două maşini. Doi pasageri şi-au pierdut viaţa şi alţi cinci au ajuns la spital VIDEO

0
0
accident tartasesti

Un accident groaznic s-a petrecut în Dâmboviţa, pe DN 7, în comuna Tărtăşeşti. 7 persoane au fost rănite în urma ciocnirii dintre două autoturisme. Din păcate, două dintre victime au pierdut lupta cu viaţa.

Tragedia s-a produs pe DN 7, în comuna dâmboviţeană Tărtaşeşti. În urma impactului dintre cele două maşini, un barbat de 79 de ani şi o femeie de 72 de ani au murit, iar alte patru persoane sunt ranite (un conducător auto de 34 de ani şi trei minori).  

Echipajele de prim ajutor ajunse la locul accidentului au constatat că cei doi, care se aflau în unul dintre autoturisme, au rămas încarceraţi. În momentul în care au fost scoase de către echipajul de descarcerare din maşină, victimele nu aveau semne vitale, fiind făcute manevre de resuscitare. Acestea au fost declarate decedate de medicul SAJ prezent la locul accidentului.

În al doilea autoturism implicat în accident se aflau un adult în vârstă de 34 de ani şi patru copii, toţi fiind răniţi.

"Şoferul din celălalt autovehicul implicat şi unul dintre minori, aflat în acesta, au fost preluaţi de un echipaj SAJ şi sunt transportaţi la UPU Târgovişte, doi minori au fost preluaţi de un alt echipaj SAJ şi sunt transportaţi la un spital din Bucureşti pentru investigaţii suplimentare, iar un alt minor refuză transportul la spital, acesta urmând să fie preluat de familie", a transmis ISU Dâmboviţa.

Poliţiştii urmează să stabilească, după cercetarea la faţa locului, condiţiile în care s-a produs accidentul.

accident tartasesti
618a1a8f5163ec427156bf06 jpg
Mai multe - Târgovişte

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite